Jump to content
GIGN Forum

Man Vajag Brīvprātīgo.


macho
 Share

Recommended Posts

nja, ideja ir vienkaarshi reaali kruta, tagad vismaz vini raustiisies un 5x padomaas pirms kaut kur bezjeegaa spamos. es jau varetu pieteikties, tikai neesmu nekur bijis admins, ne seerveros, ne forumos, tapeec maybe veel kaut ko varu salaist deelii

nee vinji raustiisies ja Kavacky kljuus par moderatoru smile.gif tad abdalbenju dienas buus skaitiitas!

Link to comment
Share on other sites

nu vienkaarshi kaa jau es to kaut kur mineeju, es apbriinoju, kaa var neapnikt iecietiigi skaidrot visaadiem idiotiem lietas, ko vinjiem vajadzeetu iemaaciities pasham.

tas ir taapat kaa Loks teica seerijaa 1x07 The Moth - aptuveni "Now, I can help the moth, open the hole just a little bit with my knife to help it get out of the cocoon, but then it will die, as it won't be strong enough yet. It is the nature's way of strenghtening it, so that it could survive".

vareetu buut ka bija pareizi aizveert Cs server mods & plugins, jo tur tikai visaadi iiblji luudzaas peec paliidziibas. Ja nepaliidzees, tad graudi no pelavaam atsijaasies dabiskaa veidaa.

Link to comment
Share on other sites

Oo edd tu arī Lost skaties smile.gif Jā citāts bija puslīdz vietā tikai šis nav izdzīvošanas jautājums.

Bijach un em^ arī ieliku kā moderatorus. Dariet vien visu kā uzskatat par pareizu (ja neesat droši varat pajautāt) un gan jau viss būs ok.

Link to comment
Share on other sites

tas "gan jau" forši izklausās. un jā es skatos lost jau labu laiku and I set the seed of Lost in many hearts and minds. visforšākais ir kā daudzi draugi skolu bastoja, lai ietu mājās (vai paliktu tur) un to skatītos happy.gif

a vispār man liekas, ka tagad moderu pietiks. vienīgais ceru, ka nebūs unforseen consequences no šitā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...