Jump to content
GIGN Forum

Man Vajag Brīvprātīgo.


macho
 Share

Recommended Posts

Tātad. Es ar ļoti smagu galvu tikko atvēru gign forumu, lai jau kuro reizi lasītu idiotu bara komentārus. Man trūkst.... spēka lai visus tos kretīnus izbanotu/nowarnotu/pazemotu.

Būtu forši, ja kāds pieteiktos. Darbiņš vienkāršs - banot idiotus. Man viņi ir apnikuši. Redzi kādu stulbu komentāru - bano/warno džeku - jo smagāks sods viņam, jo labāk. Idiotus nav vērts apmācīt, no viņiem labāk ir atkratīties. It īpaši no tādiem kas te tiesību sadaļā kaut ko raksta. Tā pirmā cs server mods un plugins sadaļa ir sen zudusi - tur jau tagad vesels pidiņu pūznis ir. Jā jauki, ja katram ir savs viedoklis tikai apmēram 50% cilvēku viedokļi nav baloža sūda vērti.

Pirmais darbs būtu nobanot visus tos kretīnus, kas te būs kaut ko beztēmā saspamojuši (jo tas neizbēgami tāpat notiks). Man vairs nav spēka lasīt tos "jā smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifviolent1.gifviolent1.gifviolent1.gif18.gifnew_silly.gifnaughty.gif76.gifsmiliez.de_2524.gifsmiliez.de_2524.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2469.gifcool2.gifcool2.gif tiešām" komentus.

Tam, kurš pieteiksies un kurš manuprāt derēs, tiks iedotas moderatora tiesības forumā, lai veiktu nepieciešamās sankcijas. Iespējami arī vairāki "soģi". Vēlams kādu bez sirdsapziņas pārmetumiem par nabaga izbanoto 13gadīgo idiotiņu.

zaban.gif

Link to comment
Share on other sites

es ljoti ceru, ka neko neesmu nokaveejis

Link to comment
Share on other sites

Taka man ari besi shitie visi gudrisi kas spamo jebkura topika + lai izpatiktu tev un wormam ieliek avtari kruto NIGIIITi un paraksta saliek krutos tekstus tad es ar LOTI LIELU prieku VINUS BANOTU ! WARN LIKTU !

Mans miegs klutu saldaks!

Link to comment
Share on other sites

Es piesaku savu kandidatuuru shim amatam, jo es labpraat smagi spiidzinot nogalinaatu tos visus daunjus, kaa courage666, bureicj gailjus, visus tos pirdienus, ameriku un veel visaadus kadrus. Bet taa kaa tas laikam nav reaali izdaraams, tad vismaz banojot vinjus aaraa es vareetu no vinjiem atbriivoties. Vinji man LJOTI smagi besii, jo agraak es vienkaarshi, ieejot forumaa, nospiedu view new posts un lasiiju visus postus peec kaartas, tad tagad es shkjiroju un LJOTI reti lasu tos, kas ir uztaisiiti Counter-Strike & server mods/plugins sadaljaa vai arii sadaljaa "Problemas & risinajumi", kuru nosaukumaa ir kautkas ar cs vai web saistiits un kurus ir taisiijushi visaadi neapteesti geji. Ljoti gribeetos atbriivoties no vinjiem visiem..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...