Jump to content
GIGN Forum

Ko No Sevis Ir Iedomajies Teddy?


ak13
 Share

Recommended Posts

Lieta taada. admins Teddy ir nez ko no sevis iedomajies, es vinjam netiisham noblokeeju Css'a, peec kaa sekoja TK no Teddy puses, var teikt par neko. Taa kaa visi zini serveri ir taadas komandas ( ja gadijuma tevi noshaava partneris ), tu driiskti vinji vai nu piedot vai sodiit.

Taa kaa tas bija acimredzams, ka tas bija izdarits speciali es vinju sodiju un uzspiedu "slay", peec kaa pagajot 5 sekundeem vinsh izmantoja Admina tiesiibas un noslajoja mani.

GALVENAIS - ka piedoshanu vinsh pirms tam nepaluudza,taapec man bija visas tiesibas taa riikoties.

Notika tas mapee de_contra pirmspedeja rounda. ap plkst 16:30-16:35 2011.03.06 , varat apskatiites demo.

Pievienoju veel screenu.

http://www.bildites.lv/images/s09m4qnq84wh164k3szy.bmp

Vai taadiem cilveekiem driikst buut adminiem?

Edited by ak13
Link to comment
Share on other sites

Es biju klaat, esmu ak13 pusee, nav jau taa, ka varam sheit kko izdariit, bet Teddy vajadzeetu paluugt piedoshanu, ak13 jau nav vainiigs, ka Teddy nezin par to, ka CS:S'aa ir iespeejamiiba sodiit speeleetaajus (arii uuberadminus) par TK.

Link to comment
Share on other sites

es jums saku, viņi visi ir spiegi!! tājā spēlē visi ir spiegi!!

labi, pierunājāt :( pastāstīšu visu.. Viss sākas ar to.. ka nevarēju dabūt tf2 spēlētājus, ieraudziju spēlējam Cerezu css un nodomāju...hmmm.-jānovelk css pēc 15min viss bija jau darīts. Iegāju cssā.. saliku visus settingus, niku utt. Pēc tam nevarēju tikt skaidrībā kā lai uzliek old style menus(ja kāds zin - pasakat) veljoprojām neesmu atradis kā to izdarīt. Spēlējām mēs tur kaut kādu ļoti mistisku karti(neforšu) Un vienā brīdī jūtu.. aizmugurē ir "spiegs" kurš mani nagla iespiedis un grib savākt manu ak47. pagriezos, pif paf un gatavs.Drīz pēc tam mani nošāva vai arī mani ATAC novāca(neatceros viss kā miglā tīts) Pēc tam mēs ak13 apmainijāmies ar laipnībām.. Sākās rounds, mani novāca ATAC laikam( nu pēc tam kā esi novācis pretinieku, tevi serveris noslayo). Šis čatā uzrakstija kaut ko līdzīgu - Mirsti pid.., pēc tam arī dabūja slay :( Bija dūrieni? hmm, viņš laikam pats būs uzskrējis nazim..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...