Cereza Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ņemot vērā, ka iepriekšējā piektdiena bija tik lieliska (correct me if i'm wrong), šo piektdien vajadzētu atkārtot pagājušās piektdienas notikumus. Satiekamies ap 19:00 - 20:00 Runcī, iedzeram šo to un tālāk dodamies uz Pulkvedi vai ko tamlīdzīgu (pagājušo reizi baļļuks beidzās ap 4:30, es gan neatceros KĀPĒC). Anyway, šobrīd iekšā ir: Cereza Gludeklis Deadalive Nooke Vaaai Tu arī nāksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Es ļoti iespējams ar piedalos. beidzās jo Mārtiņam nāca šausmīgi miegs, un es ar viņu kopā braucu mājās. un man ar bij laiks tīties prom, lai vel kādas muļķības nesadaru Es domāju manu izgājienu draudzīgi aizmirstam un nekad vairs nepieminam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Es ļoti iespējams ar piedalos. beidzās jo Mārtiņam nāca šausmīgi miegs, un es ar viņu kopā braucu mājās. un man ar bij laiks tīties prom, lai vel kādas muļķības nesadaru Es domāju manu izgājienu draudzīgi aizmirstam un nekad vairs nepieminam Piedalies, piedalies, aiz kaajas atvilkshu, ja savaadaak neizdosies Ahh, taatad juus abi bijaat vainiigi, jo es totaali neatceros, kuraa mirklii mees naacaam maajaas un taa, man neliels tukshums no mirklja, kad izeju no Pulkvezha un attopos pie dziivoklja durviim, saprotot, ka macho gulj un man nav atsleegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 laimīgie, jums sestdienas brīvas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Der. Kas ir Runcis? Right. Edited March 1, 2011 by Nooke Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 melnais kaķis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Der. Kas ir Runcis? Right. Runcis ir vieta Konventa seetaa, blakus Hamletam un taa. Taatad Tu esi iekshaa? melnais kaķis? nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Runcis ir vieta Konventa seetaa, blakus Hamletam un taa. Taatad Tu esi iekshaa? Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 laimīgie, jums sestdienas brīvas.... tas viss piederas pie lietas, ja tev 9:00 jābūt uz pekām, jāmin uz darbu 10:30 un tur jāpastaipa kastes ar dēļiem un skaiduplatēm.šoreiz gan netieku uz burziņu ar jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Nav kāmja, nav ballītes. p.s. nebūšu, must do šit. Turklāt man ir bail, ka mani atkal sitīs visu vakaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ok, šoreiz būs jaunas sejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 oo, nooke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 tas viss piederas pie lietas, ja tev 9:00 jābūt uz pekām, jāmin uz darbu 10:30 un tur jāpastaipa kastes ar dēļiem un skaiduplatēm. šoreiz gan netieku uz burziņu ar jums. Turklāt man ir bail, ka mani atkal sitīs visu vakaru. Kāds Tevi sita? Oh, noes, nabadziņš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ok, šoreiz būs jaunas sejas. tas ir kā iepazīšanās vakars ar cerezu - katru piektdienu jauni cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 tas ir kā iepazīšanās vakars ar cerezu - katru piektdienu jauni cilvēki. Mhm, tu jau iepazinies un vairs balleeties nenaaksi, es saprotu, es saprotu :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 atceros, kāds nebija redzējis šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ap cikiem sākums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 Ap cikiem sākums? 19 - 20, apmeeram taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Uz nākamo pasākumu apsolos piebiedroties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Es arī uz nākamo. Šajā reizē gludeklis, ar savām pārgudrībām, atbaidīs visas cērtamās meitenes. Īstenībā padomāšu Varbūt arī piekāpšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Es arī uz nākamo. Šajā reizē gludeklis, ar savām pārgudrībām, atbaidīs visas cērtamās meitenes. Īstenībā padomāšu Varbūt arī piekāpšu. Naakamais prieksh manis spiid tikai uz marta beigaam Nelauzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ehz, es ar benčiku un vaļīgo vakar nodevam pa pulkvedi tb veljoprojam esmu piedzēries drusku iedzērām, kā sacīt jāsaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Tā vaļīgā ir Rīgas Monta? Jeb Tu ar viņu precēsies? Iespējams pēc darba piekāpšu uz kādu aliņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 nuu.. ar vaļīgo ir jautri, bet mājās atnācu ar viņas draudzeni viss kartiba karoč es domaju, ka ilgi neviens pasākums neparsitīs pagāšo 5dienu, bet vakardiena bija vel āsomīgāka.. es ar benčiku norāvām pulkvedim jumtu. protams nākot majas dziedājām visu ceļu (līdz purvciemam)(ejot pa barona ielas vidu) un jā, draudzenes vārds ir Viktorija, jeb uzvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Deadalive, Tu nu gan esi padauza Vaarda vislabaakajaa noziimee, protams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts