Jump to content
GIGN Forum

Pronets.lv

overmind
 Share

Recommended Posts

LTC Optiku te pieslēgt nevar, bet ir iespēja pieslēgt pronetu.

Pagūglēju un pārsvarā visi raksti ir bijuši pirms gada vai diviem un visi esot sūdzējušies par nestabilu ātrumu, dažreiz tas esot bijis ļoooti lēns.

Kāds viņu lieto? Kādas atsauksmes?

PRONets ir viens no labaakajiem ISP + daudzi lokalaie kantoriishi njem no vinjiem trubu.

Vieniigi Summa:Aatrums ir mazliet neadekvaata, ja saliidizna ar liidzveertiigiem netiem, bet tas atmaksaajas :)

Edited by BOT^a

no proneta aizgaju pirms vairak ka gada. biju viņu kliens kādus 9 gadus. principā internets bija vislaik, un ja kas notika, paris stundu laika bij noversts.

LV ātrums bija labs (10mb vareja dabut mierigi), bet ārzemju torrentus viņi limitēja. tb arzmeju p2p nogriezt ir vājprātā (ap 50kb) nedomāju ka situācija tur ir uzlabojusies.

Lietoju paketi pa 14.30 un pa 12.10. Abiem uz ātrums uz p2p bija identisks, tika limitēts pie 10-11mb/s, gan ārzemēs, gan lv. Ups diezgan pasūdīgs laikam līdz 2-3mb/s.Principā ātrums vienmēr man bija stabils, nebiju saskāries ar to, ka kristu.

Vispār man arī jautājums ir pie dārgajiem gign lietotājiem, moš kāds var pakomentēt... Sakarā ar to, ka tuvākajā laikā pārvākšos uz citu dzīvesvietu torņkalnā, būs jāmaina arī interneta pieslēgums, jo diemžēl telekoma optika man tajā vietā nespīd. Uzmeklējot informāciju, atradās sekojoši provaideri:

1. esteria
    Šis man vairāk asociējas ar sms pakalpojumu sniedzēju nevis kā interneta provaideris
  2. balticom
    Pirms pāris gadiem bija lielā cieņā. Esot arī pašiem savs ārzemju kanāls. Cenas ir arī sakarīgas.
  3. interneta pasaule
    Nēesmu daudz par šo dzirdējis atsauksmes, bet izskatās, ka izmanto to pašu savienojumu ar ārzemēm, kas ir balticomam.
  4. pronets
    Lasot šo topiku var saprast, ka šis laikam nav provaideris priekš manis :)
  5. simtel
    Izskatās, ka šis provaideris ir zem proneta, tikai cenas ir krietni labākas
  6. edan (pazīstams arī kā 4nets un promedia)
    Runā, ka ārzemju ātrumi sūkā pakaļu un arī serviss ir nulle...

Tātad, zinošie varētu pakomentēt šos provaiderus. Mani reāli interesē 100mbit pieslēgums un pēc iespējas labāki ārzemju un izejošie ātrumi.

Ja kāds torņkalnā zin arī kādu citu pieslēgumu, tad droši ziņojat te!

Es arī tagad dzīvoju torņkalnā, ltc optiku nevar un biju jau gatavs samierināties ar proneta šaizēm, bet izrādās, ka manā mājā viņu nemaz nevar pieslēgt, kautgan visās malās izlīmētas lapiņas.

Aizsūtiju meilu Interneta Pasaulei vai var pieslēgt manā adresē, izskatās jau labi, cenas arī tīri ok, tik nav norādīts izejošais ātrums.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...