ModeratO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Vēlos iegādāties internetā hokeja nūju, bet nevaru saprast uz kuru pusi tā nūja ir, kuru es vēlos pasutit Sheit! Man vajag tā lai labā roka būtu apakšā, bet kreisā augša..(Nu uz labo pusi) Es vienkārši nekad neēsmu pircis internetā nūju,tadēļ vēlos būt drošs vai es izdaru pareizo izvēli!.. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) Lāpstiņas izliekums ir uz labo pusi, līdz ar ko nūja sanāk uz kreiso pusi! Edited February 25, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 (edited) aa sk. Vēlvien jautājums "Lāpstiņa: R " uz kuru pusi tad tas ir ? uz labo ja ? Un kas tie par lielumiem "Lāpstiņa: 11L un 19L" Edited February 25, 2011 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 aa sk. Vēlvien jautājums "Lāpstiņa: R " uz kuru pusi tad tas ir ? uz labo ja ? No angļu valodas tas varētu būt right :> par izmēriem neko nezinu! Parasti bodē viņas ir tiktas kārtīgi apskatītas, etc. nofīčotas un tad iepirktas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Kurā pusē tev sanāk turēt nūju (nūjas lāpstiņu) no sevis, tāda arī nūja ir jāizvēlas. L (left) ir kreisā un R (right) ir labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 aa sk. Vēlvien jautājums "Lāpstiņa: R " uz kuru pusi tad tas ir ? uz labo ja ? Un kas tie par lielumiem "Lāpstiņa: 11L un 19L" tas ir lāpstiņas liekums 19L(left) tas pats ir uz labo pusi 19R(right) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now