Jump to content
GIGN Forum

Kads Var Ieteikt?


Kalis
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Kads man varetu ieteikt kadu video karti kas pavilktu labi tf2? Doma ir tada lai butu lidz 50$.

Edit.

Un kur var novilkt Pixel Shader version v3 un Vertex Shader version v3?

Karte nav problēma. TF2 svarīgākais ir procis, tāpec, ja ceri, ko dikti uzlabot ar karti, nesanāks. Pats nesen dabūju nedaudz labāku karti kā iepriekšējo un fps palielinājās tik par 5-10. TF labi velk visas jaunas un ne tik vecas kartes. Neko konkrētu nevaru pateikt, skaties, ka pašam der labāk.

P.S. Ja par Pixel Shader tu domāji Pixel Shader 3.0, tad to NEVAR novilkt, neesu datoru detaļu speciālists, bet tas ir,kaut kas ko atbalsta videokarte :D

EDIT: Ja sapratu tad gribi karti pa 50$? Nu nezinu gan, tas ir robežās starp 25-30 LVL un tur nu nekas jaudīgs nesanāks :D

Edited by D00M
Link to comment
Share on other sites

Ja tu gribi spēlēt tikai tf2 tad šī ir ok - x1550 radeons, priekš tf2 vairāk neko nevajag, bet nu jā, kā jau te daudzi minējā tf2 neēd diezko daudz videokartes resurus, bet galvenais ir procesors, tobiš, ja tev ir P4 labāka videokarte nesūda nedos. :thumbsup:

Pats rullēju ar:

x1550 radeonu

Intel divkodolu proci @ 1,6GHz standardā, pagaidām stāv overclocks uz 2,0GHz

2gb rams, un, un, un rullē viss kā nākas @ ~100fps ;)

Takā tf2 neko dižu nevajag ;)

Link to comment
Share on other sites

Man CPU ir AMD Athlon 62 x2 Dual Core Processor 3800+. CPU Speed saprotu ka 4 GHz. Man vel viena problema man ir ar ramiem izdarits tas ka no ramiem nonemts un pielikts pie video kartes. Man rami ir 894MB, bet vaidzeja but 1GB. Video karte ATI Radeon Xpress 1250.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...