Jump to content
GIGN Forum

1200 Paundi Uz Rokas


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Otro iespēju palaidīšu jau garām! Ai pictu nebraukšu, sūtīšu savu slinko loderi bračku, lai beidzot sāk piaugt un saprot kas ir īsts vīru darbs:) Pofig es te strādāju ņenaprigajas, un nopelnu 250ls pēc nodokļiem mēnbesī un mani neviens nekomandē, un nāks vasara plus vēl haltūras pa stroiku ir, tākā vien jāpaliek vien te, nafig tiešām bojāt savu veselību un kapāt 11 stundas katru dienu, ne es savus sīkos redzēšu neko tikai gulta darbs, kad tad es uz PUB pēc ala tikšu:)

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kā atcēla? viņu virs nevajag? es dzirdēju, ka taisās maksu par viņu pacelt no 90paundiem uz 300paundiem.

Sūdu. Sāku taisīt viņu un pienāca man ziņa no supervaizoriem, ka vairs nevajag. atcelts :)

Caur ko tu nokārtoji national insurance number?

Link to comment
Share on other sites

Jā, labāk lai brālis strādā nepateicīgu darbu un bojā savu veselību...

Da tu nezini kāds izlaistenis viņš ir, es ar sāku ar grūtu darbu, lai vispār saprastu, kas ir darbs, un tad jau meklēju ko prātīgāku tāda ir dzīves skola, ko doma visur viegli darbi. Es Īrijā, pie lauku fermera, kas nezina kur ir latvija, kartupeļu laukā strādāju 5 mēnešus 13 stundas dienā 5 dienas nedēļa, viņš mūs dzenāja, kā vergus 30 minūtes paēst un kapāt tālāk, 50Euro dienā bez nodokļiem. Un uz darbu braucu 5 km ar riteni 6 no rīta un atpakaļ! Dažreiz viņs pat teica, ka mēs esam kautkādi āfrikāņi, loši bez datoriem, bez nekā (bomži). Tad kad tas īru fermers sāka psihot, viņš ņēma lāpstu rokās un gatavs bij sist, tad viens lietuvietis neizsturēja, un pašam ieblieza ar lāpstu, un aizgāja projām no darba, tad es atradu labāku darbu viesnīcā un sāku strādāt nakts klubā staigāju un vācu tukšās pint glāzes un tīrīju Īru vēmekļus un mīzeļus, un tur naktsklubā tualetē strādāja viens nēģeris no ganas, piedāvāja dvielīti, košļenes, smaržas, tjipa apkalpoja dirsējus, oi es varu vēl tik daudz pastāstīt, kā es tur 2 gadus pavadīju, gāju Dublinā pa ielu ar 4omu lietuvieti, gājām pa ielu pālī, tad pēkšņi kautkādas resnas cūkas meičas sāka mūs pizdjīt mēs nokritām un tās mūs vēl ar kājām sita, pizdu aizlaidāmies, lai nebūtu viņām ģīmis jaizšķaida:)

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Da tur īsti fermeri, kas atrodas pāķos viņi zin tikai nauda un alus, a kas apkārt notiek viņiem neinteresē. Pāķos viņi ir riktīgi neizglītoti, bet lauksaimniecība viņiem iet aukstā līmenī tādā ziņā!

Tik pat

aukstā līmenī
kā tavs IQ?
Link to comment
Share on other sites

Sūdu. Sāku taisīt viņu un pienāca man ziņa no supervaizoriem, ka vairs nevajag. atcelts :)

Caur ko tu nokārtoji national insurance number?

jobcentre plus, vai kā tur viņu sauc. iegāju, uzprasīju, lai iedod telefona numuru, kur pieteikties, tad piezvanīju, sarunāju tikšanos (tur tev visādus stulbus jautājumus prasīs) un tad bija jābrauc uz to interviju.

Link to comment
Share on other sites

Kā tur ar dzeram naudām ? Vai arī viņš/a nemaz tavu purnu neredz ?

Nez kā Londonā, bet Dublinā dzeram nauda vnk pictec cik varēju lasīt pie bāra letes centus, jo viņiem tie centi liekās maza nauda, tāpēc arī mētā viņus un pālī izskrīt, viņi kad piedzerās tā kā lopi, kāpēc bāri strādā līdz 3 naktī tikai, jo līdz 3 naktī viņi jau nav spējīgi iziet ārā no kluba. katru piektdienu, sestdienu, es jau pasūtījuma naudu bāzu kabatā, tikai alu ņēmu un pienesu, a naudu nemaz kasē neatdevu, jo tur pa brīvdienām ir tāds perebors, ka nav vietas pat pienest alu, nu vot pa vakaru salasot centos, pluas nožūlīt, sanāca kādi 70 euro, pa vakaru tikai plus minimālā mēneš alga 1200 euro. Un vēl pēc nakts, kad viss ir novākts mums visiem pa paintam alus saimnieks uzliek, nē nu dzīve jau bija laba neko nesaku! ja māki angļu valodu un esi iepazinis Īru kultūru, tevi tur cienīs, tāpat kā mūsu valstī nepatiktu, ka pēkšņi musulmaņi te sabrauktu, un nemācētu latviešu valodu un rādītu mums, ka allahs ir labāks par dievu!!!

P.S. oi a tas picture ir no Dublinas internet cafe, tur ķīnieši atvēra klubu kur ir visādas spēles, arī turnīri tika rīkoti CS, protams ķīnieši iztrāza. gan Poļus. gan latviešus. gan lietuviešus, un Bulgārus:)

Tur uz stūra parasti mēs satikāmies un vilkām Hasisu, to tur varēja vnk pārpīpēties:)

post-23323-0-67798000-1297275325_thumb.jpg

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Par poljiem nerunasim... ienak chalji pie manim un prasa darbu. MOVISH PO POLSKI? tads ir pirmais jautajums... par cik es negribu macet, tad chalji pie darba netiek. 1x pat brauca man auguma, ka es nemaku polju valodu un lai macos. Nu i nah tos pederastus.

Uz ielas redzot, ka esi foreign, nak klat un prasa no kurienes esi! Esmu redzejis ka uz ielas brutali poljakus slana. PUB problemas nav, jo LV VEEL ir ok vinju acis, bet poljus ieniist. Naktis poljus neredzet talak par savu seetas pagalmu.

EDIT: HL.. ar alko un narko ir tada problema daudziem... bez zaljuma nevar iztikt... es tgd esmu no zalja atradinajies tapat ka no alko !

Edited by l1nk1n
Link to comment
Share on other sites

Jap tieshi taa, man Anglijaa arii shancee prasiija anglji vai neesmu polis, kad atbildeeju nee shie teica apmeeram "snx god" ieniistot poljus, un arii ja taadi polji kaut kaa na sharu tiek darbaa, tad vinjus kolektiivi meegjina izsvilpt laukaa no turienes. Darbaa anglis runaa ar poli pa angliski, bet polis ar angli pa poliski, abi nekaa nesaprot.

Link to comment
Share on other sites

Jus sevi maldinat, ja domajat, ka vini par jums ir dizi labakas domas. Ari jus tiem britiem esat tikai lets melnais darbaspeks...

SURE?

ENGLISH R Lazy bastards !

Nez kapec neviens negrib njemt britus darba? JO VINJI vnk nezin kas ir darbs... vinju acis mes esam varbut melnstradnieki, bet tik un ta labaki !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...