Jump to content
GIGN Forum

Vajag Netu 3 Datoriem, Sanāk Tikai 2


eziic
 Share

Recommended Posts

Jā, vajadzēja likt pie Problēmām, bet ar mani tur nekad neviens nedraudzējas, tā ka likšu šeit. Uzmočīju peintā bildi, lai labāk saprotama problēma:

2vu07k6.png

Problēmas apraksts tiem, kas nesaprot bildi - neta nav PC1, apzīmētam ar sarkanu krāsu. Modēms dod netu switcham, switchs dod netu jau pieminētajam PC1, kuram it kā netu rāda, iedod IP un Subnet Mask, bet sadaļā 'Default Gateway' rāda tukšumu, līdz ar to viņš sūta pakas, bet atpakaļ nesaņem. Otrs vads no switcha iet uz wireless rūteri, no kura caur vadu ņem netu PC2 un caur wireless - portatīvais, abiem viena IP un viss strādā.

Svarīgā daļa - iepriekš, kad PC1 vēl nebija, portatīvais ņēma netu pa taisno no switcha tieši no tā paša vada, kurš šobrīd negrib darboties, lai būdu 2 dažādi IP portatīvajam un PC2, un viss šancēja. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu kam tev switch>? Elementarnjikaa butu bijis no modema uz ruteri no rutera uz abiem PC un notjiks pats pa sevi shanceetu! Talak buutu vnk panjemis pa 5Ls WIFI adapteri iespraudis PC1 vai PC2 un rukatu tev viss kaa NOTJIKAM! |Tu esi smagi sev dziivi sarezgjiiijis vnk :)

Link to comment
Share on other sites

pastāv iespēja ka swicham ir izbiezts ports..

ps goodmen, tie lētie adapteri ir mēsli, man tāds bija, un pēc laika nocepās laikam..

ezīt uzprasi wormam, ja viņam vel ir, lai aizdod vadu testeri / flaķenes mošk kkāds nekontakts arī ieviesies..

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

Gūdmen, jā, tas ir variants, kurš, visticamāk, šancētu, bet tad man visiem aparātiem būtu viens IP, ko dod ārā tas rūteris un tā kā viņš ir kaut kāds episki kreisais Airlive XXX, to IP normāliem cilvēkiem nav iespējams nomainīt. Doma tāda, ka man vajag 2 IP vai vismaz nomainīt šo rūtera IP, ko jau pirms pāris nedēļām ar dažu spečuku palīdzību mēģināju darīt un beigu beigās neviens tā arī nenonāca pie risinājuma.

Bot^a, iečekošu pēc ~10 minūtēm un editošu ar rezultātiem. EDIT* Viss kārtībā, atšķiras.

ANALGINS, tas vads iepriekš, kad mājās dzīvoja tikai 2 datori, šancēja uz URRĀ un vienam PC bija viena IP, otram - otra, ko deva rūteris, tā ka vados šoreiz problēmai nevajadzētu būt.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Bullsh!tin', ja man būtu kas slēpjams, rakstītu caur proxi. :) Fakts paliek fakts, ka vajag 2 ārējās IP, šobrīd esmu nonācis tik tālu, ka visi aparāti strādā, ja tos pieslēdz rūterim, bet nestrādā NEVIENS pa tiešo no modēma, ipconfig/release rāda, ka nav ko releasot, jo nav piešķirta IP, zvanīju LTC - rāda lielas acis un stāsta, ka telefoniski nevar atrisināt. FTW?

2zz199c.png

34eorv4.png

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...