SuperRembo Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 http://lat.pult.lv/index.php?productID=3731 Mani interese vai sis ruteris spes tikt gala ar 200mbit/sec optiku, gribas otru datoru pieslegt tiklam. Negribetos ari teret naudu 100LS. Pagaidam par so dzirdeju labas atsaukmes un ka ar 100mbit 100% tiek gala, vot 200 gan zem jautajajuma prakse. Kadas ir jusu atsauksmes, mana pedeja ruteru pieredze bija ar DL-525 modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Firma laba! Domaju ka ar 941 ariii tiktu galaa shiis pashas firmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Goodmen, varbūt tev patiešām nerakstīt par lietām, par kurām tu absolūti NEKO nejēdz? Par tēmu - TPlink ir galīgi budžetīgs variants, kuru noteikti nerekomendētu ņemt. Par "pavilkšanu" - nromālākais variants, ja negribas daudz tērēt, ir Buffalo WZR-HP-G300NH - Latvijā cena ir ap ~ 60 Ls, pieļauju,ka pasūtot no ārzemēm var iekļauties arī 45-50 latos bet tas nav dual band rūteris - ideālos apstākļos ar normālu wifi karti tu izspiedīsi ~ 80Mbps caur wirelessu ( ar vadu protams, ka būs 180-200 Mbps) Perfektcionistiem ideālā gadījumā protams ir jāņem Linksys WRT610N bet nu cena patiešām tuvojas 100 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girts2009 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) No lētajiem vari ņemt tik pat labi arī . Edited February 1, 2011 by Girts2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Vai nu Surrounder minētais Linksys vai arī kautkas no Mikrotik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 http://tehnoshop.lv/?c=715&id=180770 man ir šitais... No optikas izspiežu tik pad daudz uz nouta cik uz lielā kompja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 No lētajiem vari ņemt tik pat labi arī TP-LINK N-tipa rūteri pa 27 Ls ... max ātrumu protams caur wifi neizspiedīsi. Izstāsti man lūdzu kā sis rūteris tiks gala ar 200mb optiku, ja viņā stāv 100mb switch? analoģisku jautājumu uzdošu bor1ingam. Kāda jēga no 200mbit optikas, ja rūterī 100 mbit switchs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ne pa temu varbut, bet - WRT54G tiek gala ar 20Mbit dual. Skaidrs, ka optikai janem n ruteris, bet vajag jau ari preti normalu 300N karti! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Izstāsti man lūdzu kā sis rūteris tiks gala ar 200mb optiku, ja viņā stāv 100mb switch? analoģisku jautājumu uzdošu bor1ingam. Kāda jēga no 200mbit optikas, ja rūterī 100 mbit switchs? Neviena neteica ka man ir 200 mb optika... vienkāši stabilitāte laba un ātrums... neredzu jēgu 200megabitu optikai... 5 minūtes neko daudz neizšķir, ja vien tu netaisies blu ray filmas skatītites katru vakaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ne pa temu varbut, bet - WRT54G tiek gala ar 20Mbit dual. Skaidrs, ka optikai janem n ruteris, bet vajag jau ari preti normalu 300N karti! Beefs Cik esmu testējis - vienīgais normālais variants ir dual band. N standartā protams var manīt wifi ātruma pieaugumu tuvu rūterim, bet mans personīgais novērojums ir, ka jo attalums no rūter lielāks - n ātrums krīt daudz straujāk par ātrumu. Izņemums ir dual band. Neviena neteica ka man ir 200 mb optika... vienkāši stabilitāte laba un ātrums... neredzu jēgu 200megabitu optikai... 5 minūtes neko daudz neizšķir, ja vien tu netaisies blu ray filmas skatītites katru vakaru... Lielummānija Es paņēmu 200 optiku tikai tāpēc, ka maksāja 15 Ls mēnesī. 2 nedēļas pačakarēju, papriecājos un tomēr pārslēdzu līgumu uz 100mbit . Toties arī uzspēju veselu čupu wifi iekārtu mājās notestēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Cik IP adreses uz 100 dodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 http://tehnoshop.lv/?c=715&id=180770 man ir šitais... No optikas izspiežu tik pad daudz uz nouta cik uz lielā kompja... Cik ir tas "tik pat daudz"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Cik ir tas "tik pat daudz"? Nu man tas 20 megabitu, velk 2.5 metri sekundē... No abām IP adresēm vienlaicīgi pa 2.5. man pietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Nu jā, 2.5 priekš G standarta ir OK. Man pašam ir Apple Airport Express un Linsksys WRT54GL un tieši tā kā Surrounder teica. N ( 5ghz ) standarts ir ātrs mazā rādiusā, tur kur vēl G rukā godam ar maziem zaudējumiem N neķer vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 2.5 mega baiti sekunde (1024KB/s) ir loti loti neticami labs atrums prieks G. Ja vel to var dabut ar 2viem datoriem vienlaicigi, izspiezot kopejo atrumu uz 5MB/s - tas nudien ir gluzi neticams skaitlis! Par n neko nezinu, bet lieku lielas ceribas un drizuma domaju pariet, jo 2MB/s, protams, ir skaisti, bet zinu, ka truba dod pat lidz 8MB/s no tuviem iedzivotajiem, tadel - kadel zaudet laiku? Laiks ir nauda! Tikai boti skatas filmas zem 4GB. Tatad -> uz katru filmu varu ietaupit 40min download laika -> noskatoties filmu varu nopelnit pat lidz 3Ls! Vot ta vajag domat ! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Man baltikoms savā laikā vilka līdz 9 megabaitiem sekundē... No shit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now