Jump to content
GIGN Forum

Bezvadu Internets


Epix
 Share

Recommended Posts

Kurs ir stabilakais? Vajag vinu videochatam(skype) un protams neierobezots trafiks, respektivi price/performance no tiem, kas ir lietojujsi un zin. Fantazijas un flamewarus ludzu seit neveidot.

principa paskatijos, lmt izskatas baigais kosmoss, vairak interese kurs stabilaks, lai neraustitos bilde, bite vai tele2?

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Ja dzīvo Rīgā, tad noteikti Bite. Draugs no Bites bija iedevis palietot viņu internetu. Lietoju vel ar veco modemu, tagad laikam viņiem k-kādi jaunie savesti. Principā sūdzēties nevar. Mājā ar biezām sienām pie 3 stabiņiem ar 3g downloads bija līdz 800kb/s. Cs un citas spēles varēji mierīgi spēlēt, ik pa laikam noraustās, bet nebija tik jūtams. Skype videočats strādāja ideāli. Tā kā lietoju internetu par brīvu bez limita, tad neko par tarifiem nemācēšu teikt. Bet nu viņu saitā viss skaidri un smuki uzrakstīts.

Principā kas uzreiz jāzin, tad lietojot Biti pieslēdz bezmaksas naktis, tad lieto vienkārši kā internetu dienā, bet ja vajag k-ko novilkt sagaidi nakti, tad netiks skaitīts datu apjoms. Man liekas, ka bija arī tāds pakalpojums kā bezmaksas brīvdienas, īsti neatceros.

Link to comment
Share on other sites

Nav mans. Es pats BITI esmu lietojis Jūrmalā - filmas nāca ar 300kb/sec, TF2 bija spēlējams :)

Ja tas ir tavs petijums, tad liels paldies, man ta jau ari likas, ka bite ir labakais, Riigai vismaz. Merijums pat veikts pie manam majam, kas vel vairak atjvieglo izveli, paaaaldies.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...