ksts Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 tātad sākšu ar to ka es nokačāju Mafia II un tad vēl to joes adventures. Sāku instalēt visu izdaru tad ienstelēju to Adventures(DLC) spiežu uz creck neko nerāda vnk neko tad iemetu vēlreiz creck tikai ar visiem tiem Steam un Skidrow. Tad man parādas tā mafijas melnais logo ar mafijas uzrakstu. Un uzreiz Crash. Bet kad man bija XP man nekas tāds nēbija + nēbiju nekad kačājis mafiju II. Man progremētājs bija iemetis iekšā un tā arī spēlēju, bet tagat man ir Win 7 un nēzinu. Ļoti lūdzu palīdzat. Gribās šoreiz iziet līdz 100% jo pagajušo reizi nesanāca dēļ tiem playboy žurnāliem( bija slinkums meklēt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 jau atkal... nemāki zagt - nezodz.... pa tēmu runājot - iemet jaunāko patču iekšā un viss būs čībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 paldies sanāca un es māku zagt vis gāja labi bet nu man ar tiem patchiem nekad nav paticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 tad jau tu neko nemāki, uzmini cik cilvēku, un cik organizāciju tagad ar šo gājienu ir piefiksējušas tavu ip, un citus datus, un apsver domu ierasties pie pirāta / zagļa lai uztaisītu kratīšanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Analgin nebiede puiku,savadak vins speles tikai inbox spelites. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now