SuperRembo Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 http://www.financenet.lv/zinas/363102-prognoze_nulles_deklaraciju_ieviesanu_no_1julija Man tas jau sakt nepatikt :/ ko jus domajat, ja reali pienems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 kas tev sāk nepatikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 Ka visu vajdzes iet un deklaret, jo es saprotu to pasu davinato PC utt, sudus, ja kopeja summa savacas 10000LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Nevaru izdomaat kursh smailijs vislabaak dereetu shajaa topikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Ka visu vajdzes iet un deklaret, jo es saprotu to pasu davinato PC utt, sudus, ja kopeja summa savacas 10000LS Tev tacu tur nefiga nesavacas! Paprove savakt 10KLS ar veciem datoriem, televizoriem un divaniem! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Ka visu vajdzes iet un deklaret, jo es saprotu to pasu davinato PC utt, sudus, ja kopeja summa savacas 10000LS Deklarācija būs jāiesniedz, ja ir skaidras un bezskaidras naudas uzkrājumi, uzkrājumi dažādos fondos, akcijas, kapitāldaļas, antīkie priekšmeti, dārglietas, aizdevums vai aizņēmums, kas pārsniegs 10 000 latu. beidz spaidīt savus PTC sūdus, proties lasīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 (edited) Deklarācija būs jāiesniedz, ja ir skaidras un bezskaidras naudas uzkrājumi, uzkrājumi dažādos fondos, akcijas, kapitāldaļas, antīkie priekšmeti, dārglietas, aizdevums vai aizņēmums, kas pārsniegs 10 000 latu. Tas ir domats, ja kaut viena no sim nosauktajam lietam ir 10kLS vai kopsuma pa sim lietam. Edited January 23, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 (edited) Ai nelaid čuru... Esi pozitīvs EDIT: Jep, tas ir tas pats kas tajā bildē EDIT: Jādzer, 700 posts Edited January 23, 2011 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now