Jump to content
GIGN Forum

Rcon Komanda Servera Restartam

Recommended Posts

Nu normāli nokonfigurēts pastāvīgs serveris ir uztaisīts tā, lai pēc crasha viņš restartējās, tādā gadījumā der vienalga kurš no maniem variantiem. Bet nu xrcon quit komanda ir domāta servera restartam, ja tev viņš izslēdzās, tad kkas nav kārtīgi nokonfigurēts.

Pameklē info par autorestart pluginu un uzstādi viņu serverim, tad areī nebūs problēmu ;) Man liekas, ka tur tikai dažas rindas jāpamaina kaut kādā servera start failā...

Edited by Nightmares^^

Nav tādu Autorestart pluginu!!! Windows vidē (tas pats arī Linux vidē) "quit" nozīmē izslēgt serveri nevis restartēt, lai viņš pats automātiski ieslēgtos vajag Batch skriptu, kurš čeko vai process hlds.exe ir atvērts. Piemēram der šāds :

@echo off

cls

title CS SERVER Auto-Restart

:hlds

echo (%time%) HLDS started...

start /wait hlds.exe -console -game cstrike -port 27015 +maxplayers 32 +map de_dust2

echo (%time%) ERROR: HLDS closed or crashed! Restaring...

goto hlds

Linux vidē būtu jāstrādā komandai "_restart" (rcon _restart), un serverim būtu jārestartējas! Ja neiet raksti vēl, noteiti palīdzēšu ;)

Nav tādu Autorestart pluginu!!! Windows vidē (tas pats arī Linux vidē) "quit" nozīmē izslēgt serveri nevis restartēt, lai viņš pats automātiski ieslēgtos vajag Batch skriptu, kurš čeko vai process hlds.exe ir atvērts. Piemēram der šāds :

@echo off

cls

title CS SERVER Auto-Restart

:hlds

echo (%time%) HLDS started...

start /wait hlds.exe -console -game cstrike -port 27015 +maxplayers 32 +map de_dust2

echo (%time%) ERROR: HLDS closed or crashed! Restaring...

goto hlds

Linux vidē būtu jāstrādā komandai "_restart" (rcon _restart), un serverim būtu jārestartējas! Ja neiet raksti vēl, noteiti palīdzēšu ;)

nu man piemeram vins nestrada ja piemeram uzmet don't send tad vins nerestartejas bet gan pasam viss jastarte pa jaunam tikai nez kapec ta visn dara

nu man piemeram vins nestrada ja piemeram uzmet don't send tad vins nerestartejas bet gan pasam viss jastarte pa jaunam tikai nez kapec ta visn dara

norubi windas konfiga nost lai nemet tev tos dont send .

"BSOD is trademark of Microsoft Corporation. Copycats will not be tolerated!"

norubi windas konfiga nost lai nemet tev tos dont send .

"BSOD is trademark of Microsoft Corporation. Copycats will not be tolerated!"

kura vietra ieks winbdows configa tas viss ir jadara var pateikt jo es no windows sistemas ta par tiem configiem isti neko nerubiju. tapec velos zinat kur tiesi ir jan okonfigure tas ??

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...