Jump to content
GIGN Forum

Paypal Limiti

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Zinu ka mans paypala limits bija kaut kadi 500 euro diena.

Jautajums sekojos vai tas limits attiecas ari uz pirksanu ? Ja es velos iegadaties piem ebay preci pa 1000 euro 50% paypala 50% banka.

Ja nea, ko man darit, lai to limitu paugstinat, vajag jau otardienai gatavu zinat, bet paypal supports gulj jau 4 dienu ^^

Tiesam nevienam nav tadu problemu bijis ???

Varbut vienkarsi jaiziet uz banku un japaprasa lai limitu VISA kartei uzliek lielaku ^^

Sagatavo papirus. Tad, kad parsniegsi limitus, tev bus viniem jasuta ieskaneta pase, mobila rekins un vel kaut kads tur suds laikam. Karoche - pieradit identitati, dzives vietu un ar to laikam pietiek.

Kad to izdarisi, tad vini tev nonems limitu.

BEefs

Iesaku nečakarēties ar paypal, man nāca summas no citiem pa 10$-100$ līdz uzauga 400$ un mani paypal nobloķēja visu naudu, gaidiju 7dienas līdz atbloķēja. Tagad man vel joprojām ir ar vienu kretīnu par 20$ dispute, kuru pircējs atklāja 15decembrī un viņi līdz šim brīdim vel meiģina noskaidrot, kam pienākas īsti, tā nauda. Tāpēc ari metu mieru tai treidošanai :)

Nē, paypal ir forš, bet baigi kāš viņi no visiem, izņemot ASV. Neesu dziļi iedziļinājies, varbūt tur var upgreidot uz augstāku līmeni, nekā premium. Bet, mēnesi lai izskatītu vienu dispute ir pārāk ilgi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...