SuperRembo Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Zinu ka mans paypala limits bija kaut kadi 500 euro diena. Jautajums sekojos vai tas limits attiecas ari uz pirksanu ? Ja es velos iegadaties piem ebay preci pa 1000 euro 50% paypala 50% banka. Ja nea, ko man darit, lai to limitu paugstinat, vajag jau otardienai gatavu zinat, bet paypal supports gulj jau 4 dienu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Tieši pirkšanai tie limiti parasti ir, lai kāds zaglis nevar iztērēt visu uzreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 (edited) Hmm ko tad man darit, lai es varetu preci nopirkt pa 1000 euro ???? Ka man paypal limitu pacelt. Bet man paypala visi 1000 euro nava, bet tiesi 500 atlikusie ir hansa, vienalga limits ir speka??? Varbut par premier jaklust ? Edited January 15, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 Tiesam nevienam nav tadu problemu bijis ??? Varbut vienkarsi jaiziet uz banku un japaprasa lai limitu VISA kartei uzliek lielaku ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Tiesam nevienam nav tadu problemu bijis ??? Varbut vienkarsi jaiziet uz banku un japaprasa lai limitu VISA kartei uzliek lielaku ^^ Sagatavo papirus. Tad, kad parsniegsi limitus, tev bus viniem jasuta ieskaneta pase, mobila rekins un vel kaut kads tur suds laikam. Karoche - pieradit identitati, dzives vietu un ar to laikam pietiek. Kad to izdarisi, tad vini tev nonems limitu. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 Bet vaitad tas limits neatiecas uz debit card. Sanak es varu paprasit hansa banka lai limitu uz 1000 pacel vismaz uz kadam 20 dienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 Izpetiju paypal settingus ka vel nekad Izradas LV bankas kontu tur neka nevar pielikt klat, laikam tik USA pieejama funkcija. Debit cartes limits ir 500$ vajdzes tatad uz banku vien brist un prasit lai limitu cel uz kadiem 1000$ par vienu operaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Vismaz agrāk SWED limitu varēja pieprasīt pacelt arī internetbankā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Iesaku nečakarēties ar paypal, man nāca summas no citiem pa 10$-100$ līdz uzauga 400$ un mani paypal nobloķēja visu naudu, gaidiju 7dienas līdz atbloķēja. Tagad man vel joprojām ir ar vienu kretīnu par 20$ dispute, kuru pircējs atklāja 15decembrī un viņi līdz šim brīdim vel meiģina noskaidrot, kam pienākas īsti, tā nauda. Tāpēc ari metu mieru tai treidošanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 I ko tu iesaki darit no Paypal uz AlertPay pariet ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Nē, paypal ir forš, bet baigi kāš viņi no visiem, izņemot ASV. Neesu dziļi iedziļinājies, varbūt tur var upgreidot uz augstāku līmeni, nekā premium. Bet, mēnesi lai izskatītu vienu dispute ir pārāk ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 Nu pagaidam problemu ar viniem man nav bijis Ja neskaita ka veco karti pec kaut kadas neveiksmes vispad add vairs nevareja klat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now