scad^^, Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Čāā, kads nezin Rīgā vietu, kur varētu uztaisīt hennas tatto uz paris gadiem, nevis to kas ir uz 2-3 nedēļam? Un kādas cenās u.t.t ? paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 kāpēc uz pāris gadiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Tadi vispar ir? Man liekas, tikai uz paris nedelam! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Tadi vispar ir? Man liekas, tikai uz paris nedelam! Beefs Ir, ir! Atceros, skolas biedrene kādā 7. klasē uztaisīja ķipa hennu uz pāris mēnešiem, bet beigās taķiks noturējās vēl līdz 9. klases izlaidumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 kāpēc uz pāris gadiem? a kas vainas? un ja man īstais noriebjas pēc kadiem 3 gadiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 bet varbūt apniks pēc 2 mēnešiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 bet varbūt apniks pēc 2 mēnešiem? nedomāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Izlasi šo un šo un šo un šo. Tur ir daudz adreses un telefonu nummuri, kā arī saiti ar visiem aprakstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 (edited) Teorētiski tādi tatū nav. Kā viņi top ? Tinte netiek tik dziļi laista iekšā, tātad tas brīnums ar gadiem pazūd. Bet var sanāk lielas huiņas, kad tinte pilnībā var nepazust un palikt pleķi. karoč neviens sevis cienīgs māsķers tev tādu netaisīs. Un vispār 100% zinu, kad tev viņu nevajag, jo tu reāli šaubies, ka pēc trim gadiem varētu apnikt. Tajos pašos draugos punkts elvē ir domubiedru grupas, kur var noskaidrot sev tīkamo infu. Edited January 14, 2011 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 Teorētiski tādi tatū nav. Kā viņi top ? Tinte netiek tik dziļi laista iekšā, tātad tas brīnums ar gadiem pazūd. Bet var sanāk lielas huiņas, kad tinte pilnībā var nepazust un palikt pleķi. karoč neviens sevis cienīgs māsķers tev tādu netaisīs. Un vispār 100% zinu, kad tev viņu nevajag, jo tu reāli šaubies, ka pēc trim gadiem varētu apnikt. Tajos pašos draugos punkts elvē ir domubiedru grupas, kur var noskaidrot sev tīkamo infu. tagat esmu parliecināts ka man viņu vajag. un taisīšu isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Vai tu, lūdzu, varētu argumentēt savu izvēli? Man vienkārši interesē kaut viens loģisks iemesls kāpēc cilvēkam vajadzētu tērēt naudu tādām muļķībām un uz visu mūžu vizuāli sabeigt kādu savu ķermeņa daļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 un var gadīties, ka ne tikai vizuāli ko sabojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Pareizi, uzmet pūķi uz lāpstiņas vai nindzas zvaigznīti uz pleca Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Peredast, tu laikam totāli nerubī fišku. Tetovējumi ir mega kruti, poņil? Tu sev uztetovē drakonu uz rokas, uzvelc maiku bez piedurknēm un tu esi insta čik megnet! Galvenais, ka visi apkārtējie uzreiz sāk tev identificēt ar drakonu, viņi domā, ka tu esi baigais vecis, mužiks, tu spļauj uguni un varbūt pat vari lidot! Un ja tu uztetovē kaut kādu supermegakrutu ģeometrisku šitu, kā šitais spicais čalis, tad vispār, čali, y0, tu no svaigiem dibeniem pat atkauties nevarēsi. Bet, ja tu gribi to pacelt pavisam citā līmenī, tad čainīz hieroglifi ir tas ko tev vajag, uztetovē ķipa frendšip vai love, vai mamma ķīniski un tad uzliec tādu serrious business sejas izteiksmi. Visas čikas tev aiz muguras būs like omg omg omg viņš ir tik dziļdomīgs & stuff, viņš laikam katru dienu domā par dzīves jēgu yo, es ar viņu pārgulēšu tikai tāpēc, lai pārliecinātos, vai parastie cilvēki viņam kaut ko nozīmē, jo viņš ir tik high level. Krč tetovējumi = serrious business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Peredast, tu laikam totāli nerubī fišku. Tetovējumi ir mega kruti, poņil? Tu sev uztetovē drakonu uz rokas, uzvelc maiku bez piedurknēm un tu esi insta čik megnet! Galvenais, ka visi apkārtējie uzreiz sāk tev identificēt ar drakonu, viņi domā, ka tu esi baigais vecis, mužiks, tu spļauj uguni un varbūt pat vari lidot! Un ja tu uztetovē kaut kādu supermegakrutu ģeometrisku šitu, kā šitais spicais čalis, tad vispār, čali, y0, tu no svaigiem dibeniem pat atkauties nevarēsi. Bet, ja tu gribi to pacelt pavisam citā līmenī, tad čainīz hieroglifi ir tas ko tev vajag, uztetovē ķipa frendšip vai love, vai mamma ķīniski un tad uzliec tādu serrious business sejas izteiksmi. Visas čikas tev aiz muguras būs like omg omg omg viņš ir tik dziļdomīgs & stuff, viņš laikam katru dienu domā par dzīves jēgu yo, es ar viņu pārgulēšu tikai tāpēc, lai pārliecinātos, vai parastie cilvēki viņam kaut ko nozīmē, jo viņš ir tik high level. Krč tetovējumi = serrious business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 A ko darīt, ja es gribu trīs (jā, veselus 3), bet izmēros maziņus tetovējumus? Izlasot cūkas stuff, tad es būšu serrious man x3?! Un ko man darīt, ja es gribu šos tetovējumus, bet negribu, lai tas viss ir serrious business?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Nē, tu neesi smieklīgs, vien spamo sūdu un krīti visiem uz nerviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now