eziic Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ir vajadzība nomainīt MAC, ir saprotams kā tas darāms un ir izdarīts. Tagad domāju - vai ir kaut kāda nozīme tam kādi cipari man tur ir sarakstīti jeb var rakstīt jebko, kas ienāk prātā un iekļaujas 0-9 un A-F? Ja kāds zinošs cilvēks no malas apskatītu viņu, viņš varētu uzreiz noteikt, ka tas MAC ir kreisais un es viņu esmu mainījis pats manuāli? Un ja jā, kā no tā izvairīties? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Shkjiet loliigi Pieraksti veco MAC adresi uz lapinjas, kad skatiisies nomaini atpakalj Es kad maiiniiju tad parasi mainiiju tikai pirmos c simbolus, par 1 vieniibu augstaak vai zemaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Pēc Mac Adreses var noteikt tīkla kartes ražotāju un laikam vēl kautko. Ir nozīme ko tu sarakstu, visas neies. Kā izvairīties - meklē netā derīgas vai mini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now