yoyedinwE Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Čau gribēju pajautāt vai priekš promo video šis ir normāls (ja promo veidots ir pirmo reizi).. Veidoju es ja pašiem jums ir kautkādi jautajumi , tad jautājiet (tikai mm jomā). Video var apskatīties : ŠEIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Pirms 10 gadiem tas skaitītos diezgan kruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) ciešami. beigās tas made by teksts ir lieks. aizmirsu. radošais šits. trololol Edited December 30, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Priekš mūsdienām tik tiešām nekā īpaša.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 To nu gan noteikti nācās ilgi taisīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) izskatas promo, kura parada kaa viss izskatisies un info par majaslapu, nevis defa tekstus kautkadus pec kuriem tapat nekada skaidriba nav, kas tas domats vispar ir... Edited December 30, 2010 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyedinwE Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 To nu gan noteikti nācās ilgi taisīt... gudri dirs* māk vissi , pirmkārt esmu iesācējs , otrkārt es tāda tipa darbu taisu pirmo reizi , un treškārt uzstaisi labāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) tu tak prasiji domas, nevis lai kāds tagad ņem un taisa kaut kādu promo. Ja tu prasi lietotāju domas, tad arī samierinies ar kritiku. Protams tev pašam patiks, jo tu esi viņu taisijis..bet tas nenozīme ka citi teiks - forši,malacis utt. Pirmie darbi nekad nebūs labi, viņi visi gandrīz vienmēr būs sūdi. Samierinies ar to. p.s. Darbs tiešām ir sūds, vienīgais kas tur ir izdarīts - atrasts "foršs" fonts, uzlikts zils backgrounds, pāris effekti un jēli teksti. Tur nav nekā, kas piesaistītu uzmanību. Tavā video ir ieguldīts maksimums 30min(redzot tavas prasmes) Edited December 30, 2010 by Teddy visu nepierakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Video nepiesaista. Teksts pēc pirmās rindas aiziet pārāk ātros tempos, lai pirmajā reizē normāli varētu izlasīt. Replay spiedīs tiešām retais, jo ja video nepiesaista, tad otro reizi to skatīties nav jēgas. Fonts + backgrounds + kaut kāds skaņas layeris fonā + powerpointa cienīga slaida nomaiņa, nothing more. Tu prasi domas - cilvēki domas izsaka. Ja tevi paslavēs par sūdainu darbu, tad tu nemācīsies no kļūdām, bet turpināsi tādā pat garā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 gudri dirs* māk vissi , pirmkārt esmu iesācējs , otrkārt es tāda tipa darbu taisu pirmo reizi , un treškārt uzstaisi labāku! ko tad tu gribēji? lai mēs visi pielūdzam un slavējam tavu gara darbu? Uztaisīji sūdu...samierinies ar kritiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Intro taisīšana , Mūviju taisīšana.Raksti privāti ja vajag palīzību tajā jomā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now