Kronuss Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Sveicinaati [GIGN] administratori! Saakumaa iepaziistinaashu juus ar sevi! Mani sauc Martins niks kron jeb mirc Kronuss. Dziivoju Liepaajaa un dazreiz tuseejos Salduu pie vecakiem , bet tas taa. Counter Strike speleju kopsh 2002.09.10 domaaju ka neesu slikts playeris bet to jau nevertet man. Pashlaik esmu pSc klana un nedomaju to pamest ja nu vienigi kladam es neiepatiikos un pasaka "trin lapas no shejienes" Esmu bijis vel 2 klanos kuri nez kapec izjuka pec manas iestasanas. Kad speleju tad esmu sastopams ari mirc. Speleju shaados servukos : cs.gign.lv vai arii cs.4tus.lv dazkart ari cs.apollo.lv Nu es veeletos slotu uz cs.gign.lv Iemesli: 1. Darba dienas nespeleju jo skola svariogaka un kaa nekaa vel peedeejais gads tad nu ir kaa ir maacibas loti daudz un maajas darbu veel vairak. [Maacos RTU LF] tapeec kad nu ir klat briivdienas tad gribas uzpelet ar kaartiigiem dzekiem kas nelamo kaa to meedz darit cito serveros bet ieksa nekadi netieku pilns. 2. Esmu iists cs fans lasu un vaacu informaciju par cs un proveju jaunus paversienus taktiskaja joma, bet ieksa netieku lai varetu tos paarbaudit jo nav slotu 3. Mani paziist dauzdi un liekas ka nevienam uz varzhaciim neesu uzkapis un domaju ka vini priecajas redzeet ka serverii ienaci maneejais un pasauda vinus ar m4a1 vai ak 47 vai veel labak ar nazi paskraida pakal un iedur kautkur starp ribaam Taa nu tas buutu viss nu nav jau nekads referats bet vairak nekas nenaks prata nu protams neatteiksos ar no votem vai ari ko vairak bet kaa saka " Kas par daudz tas par skaadi" Mans niks ir kron Aaa nu luudzams piedodiet par kluudam kaa nekaa adzimi jau par to neliks Ar cienu kron! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 rec... laps, mieriigs, gandriiz vienmeer smaidiigs cilveex.... me domaa, ka vinjsh nau no tiem, kas izmantos tiesiibas ljaunos (savtiigos) noluukos... (ko es te murgoju? kaa var freeslot izmantot nesavtiigi???? ) bet nu jebkuraa gadiijumaa rec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronuss Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 DuH prieks dzirdet ka tu biji vienigais kursh atsaucas uz manu postu! Es jau neljaunotos ja kads admins ari irakstitu kautko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 nothing personal, bet shito sadalju nu galiigi vairs nav jauki apmekleet - NU KAS JUMS TAS PAR PARADUMU VISIEM BAAZT TO FAKINO "REC" un "NEREC" ??? Nu nav tachu te 4tus un pat ja buutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronuss Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 nothing personal, bet shito sadalju nu galiigi vairs nav jauki apmekleet - NU KAS JUMS TAS PAR PARADUMU VISIEM BAAZT TO FAKINO "REC" un "NEREC" ??? Nu nav tachu te 4tus un pat ja buutu... Tas noziime ka tiek noridiits OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Kronuss es tachu teicu, ka mans iepr. posts bija offtopic un nekaadi nav attiecinaams uz to vai tev pieskjirs tiesiibas vai nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 REC no manas puses. Admin tiesiibas izmantos veel praatiigaak nekaa es. Surounder Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Esmu bijis vel 2 klanos kuri nez kapec izjuka pec manas iestasanas. neesmu taadu uredzeejis , Bet sitas teikums ir labi uzrakstiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 nee nu ok surrounder - lai jau cilveeki izsakaas - taapat - to ko teiks pidari veeraa neviens nenjems bet to ko teiks cilveeki kas kautko arii vareetu zinaat var likt lietaa... bet man roka neceljas dot slotu... jau cik peedeejaa laikaa esmu iedevis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Nee, neesmu jau pret to, ka cilveekiz izsakaas, vienk. man pats tas vaards REC seezh jau iekshaas, gluzhi taapat kaa pliz un plzzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Es vinju pazistu personiski! Un nava nekads "2pax"! Gudrs, CS arii spele labi! Vote jau nu butu gan peldiijis p.s. sen neesmu maniits tiklaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronuss Posted October 8, 2003 Author Report Share Posted October 8, 2003 Ko lai saku, taas votes nu mani galiigi neinterese ,bet liekas jau nu nebuus Mani galveno ties interese pati speele ko vina man sniedz un nevis veeleme mainiit kikot banot vai vel nezin ko tapeec jau iespiedu sho spotu ar pieprasiijumu pec slota Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 no more slots will be handed to people, so stop asking for one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronuss Posted October 12, 2003 Author Report Share Posted October 12, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts