Jump to content
GIGN Forum

Nepieciešama Jūsu Palīdzība.


Krip
 Share

Recommended Posts

Labvakar šajā baltajā vakarā, visupirms jau gribu pateikt priecīgus jums visiem ziemassvētkus un laimes pilnu jauno 2011. gadu.

Tā kā vakar izdomāju atsākt spēlēt soursi, tad šodien ieinstalēju steamu un viss bija okey, kad gribēju iet jūsu serverī spēlēt, tad man uzreiz izleca paziņojums, ka mana versija ir jaunāka par gign esošo.

Server has not updated to the most recent version.

Gribēju zināt, kāds šim ir atrisinājums, jo steams man pats par sevi uzlika visus updeitus un tur padarīt es laikam neko nevarēju, bet ļoti gribētos paspēlēt jūsu serverī, jo tās jaunākās versijas man ļoti nepatīk, arī agrāk biju liels sources spēlētājs tapēc visvairāk piesaista tieši vecās v37 utml. cik saprotu jums tāda ir?

Un vai vispār ir iespējas ar steamu spēlēt jūsu serverī? Vai jāvelk pilnais v37 klients?

Paldies jums iepriekš, lai jums gaiši svētki.

Link to comment
Share on other sites

Nu es tiešām nesapratu, ja bez liekiem uzdirsieniem nevari sīkāk izklāstīt un palīdzēt, tad paldies par palīdzību.

p.s lūdzu varbūt kāds cits var palīdzēt? Ilgi šo spēli agrāk spēlēju un nēesmu nekāds low bots, bet tiešām neko nesaprotu no tavas informācijas, tā bija sekla. css spēlēju no v18 versijas un zinu gandrīz visu par versijām, bet man šis v56, v78 utml. mēsli vienkārši jauc galvu. Tu man vairāk tad būtu palīdzējis ja vismaz pateiktu kāda versija ir gign serverim? v37?

Edited by Krip
Link to comment
Share on other sites

Liels paldies, ka tev vismaz nebija grūti man sniegt sakarīgu saprotošu informāciju, tikai jautājums vēl viens, tad es šo versiju varu likt virsū steamam un būs vecā versija, vai arī varēs spēlēt tikai caur nonsteam, caur šo versiju?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...