Jump to content
GIGN Forum

Cerība Uz Fps Uzlabošanos


macho
 Share

Recommended Posts

:nja: nu jā, bet ticu, ka citiem nav veicies, kā man :D

Ņjā... tev gan jau nav mans vecais vienkodolnieks ar 3,2 GHz, un es spēlēju uz dxlevel 81 un visur low... es priecīgs, ja fps uzkāpj līdz 40, bet tā normāli turās ap 20-30, bet ja ir gaļa... ugh... 5-10 fps... Ceru, ka šis palīdzēs tādiem, kam ir līdzīgas un vecas grabažas kā man.

PS. Viņi varēja steam lapā nomainīt minimal un recommended requirements, jo ar to, kas tur ir rakstīts, TF nav iespējams spēlēt.

Edited by D00M
Link to comment
Share on other sites

A un btw es speleju TF2 kops sniper vs spy updeita, so no shit, man nekadi dropi nav bijusi

Pirkt fakin jaunu kompi dēļ vienas fakinas spēles? Protams, nav jau pretenziju pret jaunu datoru, bet neesu no tiem oligarhu un juristu bērniem, kuram naudas ir pār-pārēm. Tāpat pēc pusotra gada lidošu uz ārzemēm studēt, un tik daudz laika aptuveni paiet, lai man normāli sagrabinātu kādus 200 Ls, lai varētu kaut vai normālu, lietotu kompi atļauties. Darbs arī nav iespējams, ja nepazīsti kādu, kurš tev to dabūs pa blatam. (Paredzu, ka pēc šī teikuma saņemšu pāris dusmīgus argumentus no kāda)

Īss kopsavilkums - neesu bagāts, ģimene tā jau galus knapi savelk kopā, un nevaru atļauties pirkt jaunu kompi.

Lai nebūtu offtopiks - Gaidam, kad parādīsies... Ja kādam rodas vēl kādi jaunumi, tad droši postojiet/ iekopējiet, jo negribās pa to steamforuma topicu staigāt.

Edited by D00M
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...