Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Spēles gribu, ow tagad dēl tevis jāņem nost ne?

Ir arī cilvēki kas māk spēlēt CS labi un nav tādi boti kā tu, kas tik skrien kā zilonis pa safārī! Kāda tieši tev atšķirība vai ir vai nav? Ja tu viņu neizmanto, tad tev ne silts ne auksts, a kad sāksi būt kaut cik labs spēlētājs, tad sapratīsi par ko es cīnos!

Link to comment
Share on other sites

:D HĀ HĀ

Kaut cik labs - es tevi apšautu , ar vienu roku aizsietu aiz muguras! :P

+ ja neparprotu dd ir aizliegts dažados starpvalsts turnīros.

Bet vot ko es tizlāku nebiju dzirdējis! Tev te kkādi pasaules turnīri? CSDM? Domā ko raksti! Labāk vispār neraksti, no tevis tik slikti paliek! Gaidu, ko citi saka!

Link to comment
Share on other sites

Tātad princips ir tāds, tu noliec visus, kas nesaprot kāpēc tas būtu jānoņem vai ir pret to un "Gaidi, ko citi saka!" tikai tādā gadījumā, ja viņi tev piekrīt? Lieliska attieksme, ar tādu vari iet dārzā bietes ravēt, jo tur tu toč vari kaut vai guļus slieku tēlot un ar zobiem to darīt - tava darīšana. Šeit ir jārēķinās ar PĀRĒJO cilvēku viedokli, kurus tas lielā mērā skar. Šamie kratekļi vienmēr ir bojājuši hitboxus un cik man zināms Valve pēdējā laikā ( HA-HA, pēdējā laikā! ) CSam apdeitus nav izlaidusi, tātad šo lietu arī nav labojusi. Šāda lieta apgrūtina spēlēšanu, liek spēlētājiem mainīt spēles stilu, pielāgoties tikai tādēļ, ka tu ( kā lielais meistar šāvējs ) esi teicis savu vārdu un nu tam tā būs būt!?

Kaut gan CSu arī nespēlēju gandrīz vispār necik, tomēr nespēju atturēties.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Kaut gan CSu arī nespēlēju gandrīz vispār necik, tomēr nespēju atturēties.

šitais tev labi sanāca, nesaku, ka esmu lielais šāvējs, bet dd vajag! Tev jau tāpēc, ka būs atļauts lietot nekas neaimīsies! Vnk jūs paši nespēlējat to CSDM un tik gudri runājat! Ieejat arī kādreiz CSDS un tieši gign, lai pārbaudītu kā ir!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...