Glud!naTajs Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Topiks ir radīts, lai ar kopēju palīdzību atrisinātu mūžam samilzušo problēmu "Kur nopirkt konkrētu stuffu" Tātad sākšu es. Meklēju sev adītu cepuri ar bumbuli galā. Diezgan foršas pārdodas Prizmā, bet tās cepures skaitās meiteņu/sieviešu, līdz ar to ar izmēriem ir pavisam greizi. Neviena nederēja. Par cepuri esmu gatavs maksāt ne vairāk kā 10 Ls, tā kā visādi Sportlandi un Elkor šmelkori neder. Ieteiktais stuffs: Adītie apģērbi. Ražots Latvijā Liela izmēra apģērbs (priekš reperīšiem) kek Edited December 21, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Imo labākais variants ir atrast kādu omīti kas tev uzadītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 adijumi.lv Kvalitāte ļot pat ok, cena gan sākot ar 12 lvl. +, cik man zināms, vari runāt par savu dizainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 es meklēju 80 gadu drēbes. vecos labos gaiši zilos džinsus, kādu T-kreklu. Vēl stilīgas žaketes - kinda šitādas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 (edited) adijumi.lv Kvalitāte ļot pat ok, cena gan sākot ar 12 lvl. +, cik man zināms, vari runāt par savu dizainu. Skaisti. Tieši tas, kas vajadzīgs. Visvairāk mani izbrīna, ka google neko par šo saitu neizmeta. P.S Divīt, stilīga žakete Edited December 21, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 lielu izmēra džinsa bikses? stilīgias un cenās līdz 40-45ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 Strītšop.lv Visādas mantas reperīšiem, zug zug Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Gludinātāj, ja nav grūti, uzmeiko pirmajā postā sarakstu ar jau ieteiktajām herņām, lai vēlāk nav jāskraida pa entajām lapām/postiem. p.s. joprojā meklēju, kur var dabūt hokeja fanu cepuri, kurai tās Lāčplēša ausis. Hokeja pasaule un parastie veikali neder, viss jau ir izčekots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 kinda šitādas Formas žaketes un cepures šad tad var atrast iekš patrioti.lv Man interesē kur varētu nopirkt šimlīdzīgas ap kaklu liekamas lietiņas. Ar zobiem un stuff, ķip pirātu, iezemiešu style. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 es meklēju 80 gadu drēbes. vecos labos gaiši zilos džinsus, kādu T-kreklu. Vēl stilīgas žaketes - <a href="http://www.gign.lv/x/profile/pic/2935128946811453/jpg" target="_blank">kinda šitādas</a> Nezinu, vai vēl aktuāli, bet uz Miera ielas (sanāk netālu no Piena) ir veikals "20. gadsimts" tur ir visādas šmotkas no dažādiem laika posmiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 viņš jau sen ir UK.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 bump, topiks nav miris Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 bump, topiks nav miris Es pats taisiju tadas krelites. Nopirku parastas ar bumbinam un sudiniem (laikam taja hindusu veikala, bet neesmu tagad pilnigi par to parliecinats. Bet veikals bija un izvele bija laba). Nu vo - tad izardi, panem bumbinas un parejos elementus sameistaro pats! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 (edited) Overmindam sanācis reti grūts pieprasījums. Visdrīzāk jāmeklē rokā kāds amatnieks, kas tādas krelles taisa, jo pārdošanā neesmu manījis.. Kāds var ieteikt kādu firmu, kas ātri, kvalitatīvi un par normālām naudām taisa audumu apdruku (logo uz neliela auduma gabala, lai neiet nost pēc pāris mazgāšanas reizēm)? Galvenais, lai ir kvalitāte, vēlams ieteikt pārbaudītas vērtības (T-bode saks mai ass) edīte: uzvelckreklu arī lūdzu nepiedāvāt, garš stāsts, bet šamējie netiek izskatīti Edited January 7, 2011 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Es pats taisiju tadas krelites. Nopirku parastas ar bumbinam un sudiniem (laikam taja hindusu veikala, bet neesmu tagad pilnigi par to parliecinats. Bet veikals bija un izvele bija laba).Nu vo - tad izardi, panem bumbinas un parejos elementus sameistaro pats! ;)Beefs Kā to veikalu sauc, kur atrodas? Laikam jāprasa samuray vai nav kāds lāča nags vai lauvas zobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 (edited) Kā to veikalu sauc, kur atrodas? Laikam jāprasa samuray vai nav kāds lāča nags vai lauvas zobs Man tādas draudzene atveda no ārzemēm. Tur kā suvenīri tirgojas. Vai tik nebija kaut kāda Ēģipte. EDIT: Tā bija Spānija. Edited January 7, 2011 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Crap. Izskatās ka LV kautko tādu nemz nevar dabūt.. Sharingan, nepārdodiet? <3 Vnk drausmīgi vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Sorry, nē Viņa to man atveda kā suvenīriņu. Kam Tev tādu vajag ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Iesakiet, kur Rīgā var nopirkt normālu uzvalku par pieņemamu cenu? Es tik viņu pāris reizes gadā uzvilkšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Latvijā ir kāds dīleris, kurš tirgo "CASIO G-Shock" pulksteņus ? Links no ībeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Nezinu, vai drīkst celt augšā šo topiku, bet meklēju pogājamus kreklus, kaut ko šādu: uz kādiem 10-15ls/gab. Ir idejas? Varbūt ir kāds i-shops, kas pārdod? (ievēro cenu!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 xyu, ja vēl atlaides nav beigušās, tad Galerija Riga ir Piazza italia, kurš atrodas laikam 4tajā stāvā. Tur ir ļoti daudz pogājami krekli. Cena 5-15ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Kur nopirkt šādu brīnumu? Redzamais brīnums ir dyneemu auklu aizsargs, ķipa, lai striķis/aukla nepārberztos. Auklu viņā ievelk/ieliek un viņa ir pasargāta no berzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Sporta preču veikalos vai kādā tūrisma ekipējuma veikalā... Tādus šitus arī dažreiz alpīnisti lieto... (Lielāka izmēra protams.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 man tieši vajag maza izmēra. Man stunt kaitam vajag, vnk ja diegus apgriež, tad apakšējā daļa paliek bez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now