Dangerous Lihs Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Ir radies jautājums, kā īsti pārliek windu, ja nav cd-roms. Zinu, ka to var izdarīt ar caur flašu, bet gribētos zināt precīzāk. Kādas var būt sekas, ect, ect Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) wintoflash.com uzmounto windousa imagu Deamon tūlzi un ar šo progu uzmauc flešā.... bet ne visas mātesplates atbalsta flashu kā boot devaisu (Runa iet par vecajām....) Edited December 21, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 pat tas aizvesturiskas kas neatbalsta var piespiest boototies no flashkas, ir tikai jāmāk lietot floppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Nu arī to var, bet esmu sastapis tikai vienu tādu monstru pēdējā laikā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 Erm, bet man nav floppy.. āa strapcitu, man tas ir netbooks - asus eeepc h1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Hmm, ko tu gribi likt? ja XP tad atceries ka vajag integrēt instalā AHCI draiverus.... Citādi filmas un mūzika raustīsies... Bet Win7 savukārt vajadzēs opimizēt labi lai ātri viss strādātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) nekādu problēmu nebūs ,kad startē palaid BIOS modu , pie startup options izvēlies , ka pirmo laiž Flashku nevis HDD , un 90% no darba ir padarīti , kad instalēsi , izdēs visas partīcijas , un tavam kompim ir svaiga win instalalācija ! Edited December 21, 2010 by dasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Ir kādi ieteikumi, ko noteikti jānooptimizē, neskaitot "aizvākt lieko huiņu no startupa"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 jānoņem visa vizualizācija vārdu sakot var visu pēc šī topika... http://www.pcworld.com/article/172351/opti...ndows_7_pc.html vārdu sakot jānosl'dz visa vizualizācija... uz netbukiem ir idvi variani - vai nu tu noslēdz WIN7 vizualizāijas funkcijas, vai nu AHCI draiveri + XP kas daudiem liekas grūti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 http://www.pcworld.com/article/172351/opti...ndows_7_pc.html vārdu sakot jānosl'dz visa vizualizācija... uz netbukiem ir idvi variani - vai nu tu noslēdz WIN7 vizualizāijas funkcijas, vai nu AHCI draiveri + XP kas daudiem liekas grūti... nu paga, nevajag jau būt idiotam un harda draiveri iebarot laicīgi.. savādāk tas IDE modē ies un ātrums samazināsies būtiski.. cik esmu racis tad neko sakarīgu neesmu atradis, tīrs startups +ccleaner regulāra tīrīšana ir tas kas būtu jādara.. + parcik esmu novērojis ka win7 smagi aizdirš temp folderi, gan arī juzera temp folderi tad uzrakstīju batņiku ko iemetu startapā kas tos nahrenizē.. bet ar visu to kad palaižu ccleaner tad ~250mb tiek nahrenizeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablaze Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 AHCI draiverus.... Citādi filmas un mūzika raustīsies. Muļķibas, nokačā klte mega codec pack, un nekas neraustīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) cik esmu racis tad neko sakarīgu neesmu atradis, tīrs startups +ccleaner regulāra tīrīšana ir tas kas būtu jādara.. + parcik esmu novērojis ka win7 smagi aizdirš temp folderi, gan arī juzera temp folderi tad uzrakstīju batņiku ko iemetu startapā kas tos nahrenizē.. bet ar visu to kad palaižu ccleaner tad ~250mb tiek nahrenizeti nevis IDE bet PIO režīmā.... un tas mātesplates režīms vairāk... un ablaze, ja nezini - nepizdi te.... AHCI ir domāti tam lai katru reizi no cieta dzītu uz ramiem nevis caur procesoru....(T.i. slģtos iekšā DMI režīms...) Un zem XP bez AHCI draiveriem tas nav iespejams uz netbookiem.... Vislabāk novilkt tos AHCI kontrollerus kādā torrent trakerī, piemēram rutracker.org un injecēt windousa instalā ar šīs progas palīdzību.... http://www.nliteos.com/ Edited December 22, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Tikai skaties, kad instelēsi wind uz sava notebook, tad ja instelācijā neatpazīst hdd tad biosā izslēdz achi,.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now