Radiators Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 Jā. Mēs ar CŪCIŅU esam dziesmas īpašnieki, un viņam jāilzemj, vai dzēst tavu koveru ārā vai nē. Es esmu pret to koveru. Ja vien tu varēji ko līdzīgu, kā dziesmā Muse- Invincible uztaisīt, tad vēl varētu runāt par saistībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 wow es vēl klausos to dziesmu, bet jāatzīst, ka jupim ir riktīgs dziedātāja talants + mūzika arī ir laba, tur pat ir diezgan stilīga melodija, mans veinīgais ieteikums būtu pārveidot tās entās Alisēeeee beigās uz vienu alisēeee kuram tas ē tiek stiepts garāks. Ķipa aaaaa liii seeeeee, ēeee ēeeeeeeeeeee, ēeee ēeeeeeeeeee, ēeeee ēeeeeeee un nobeigt ar tādu mierīgu, klusāku "ēeee ēeeeeeee". bet nu to ieteikumu protams var arī neņemt vērā, lai mākslinieks pats skatās kā labāk katrā ziņā Alise nav pelnījusi, lai viņai velta šitik labu dziesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Es kā underground fans, esmu izplatījis pa Latgales radio stacijām neoficiālo kluba versiju. Un man ir pilnīgi vienalga uz autortiesībām, še tev AKKA! DOWNLOAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 DOWNLOAD giču nost, balsi skaļāku un varēs Varakļānu kultūras namā dancāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 Apstājaties! Beidzat radīt zemiskus pakaļdarinājumus manai dziesmai, kura ir domāta tikai vienam cilvēkam! Autortiesības pieder autoram, tiklīdz darbs ir radīts, neatkarīgi no tā, vai darbs ir pabeigts. Atkarībā no autortiesību vai blakustiesību pārkāpuma rakstura un tā sekām persona, kura prettiesiski izmantojusi autortiesību vai blakustiesību objektu, saucama pie likumā noteiktās atbildības. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 08.02.2007. likumu, kas stājas spēkā 01.03.2007.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 DOWNLOAD nu bāc, tur tak tā kā 2 dziesmas būtu pārklājušās, tas galīgi neder, tur vajag kaut kā citādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Viņam vajag acapellā iedziedāt, savādāk nekas uz priekšu neies un mūzikas industrija paliks neiekarota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 ja neesi reģistrējis savas autortiesības - vari iet dirst un pakaļu ar šalli slaucīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 ar nepacietību gaidu nākamos darbus, duets kopā ar Alisi būtu kas nepieredzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 tieshi taa... pat ableton un reason nespeej nonjemt gichu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Jupim taisnība, pašreizējie koveri mūs aizvaino. Bet kopumā koveru ideju es atbalsu, mūzika ir domāta tautai, ir jauki, ka citi grib palīdzēt to izplatīt, tomēr, ja jūs gribat veidot koverus dziesmai, kura jau ir uzstādījusi pietiekami augstu latiņu, jums ir jāmēģina vismaz attāli tuvoties tai kvalitātei, kas jūtama oriģinālierakstā. Bobam Dilanam par savu popularitāti arī ir jāpateicas galvenokārt daudzajiem māksliniekiem, kas veidojuši viņa dziesmu koverversijas. Tas ir mūsu ceļš, Jupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 Ai ejiet visi dirst, es tagad esmu tiešām dusmīgs. Vairs te nenākšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 ak, vai! cūciņ, tu kā menedžeris varbūt atļausies atklāt, kas nomāc mūsu jauno mākslinieku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Mission acomplished Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 :atkal veļos pa zemi no smiekliem: Jupim tiri laba bals! Jānoklausas divīša variants! Nu tad gaidam Jupja un Alises kopdarbu - Alise vs Jupis xxx.avi .... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Ak dievs! Naakamais Glens Hansards... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Nooke!!! LAABS! Beefs EDIT: Aliseee, Aliseee, Aliseeee, Alisee, Aliseee! omg lol lol lol! EDIT2: Interesanti, kuru macho domaja ar to otru divainiti?? Edited December 21, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Nē, nē, Radiātor. Neņem galvā visus cilvēkus, kas te Tev dirš. Paliec gignā un mēģini savaldzināt Alisi. Vismaz esi radījis topiku, ko ir interesanti palasīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Es domaaju, ka jupis ir pelniijis ieguut kaadu kreatiivaaku member titulu. Niikuls ar potenciaalu galiigi neatbilst shim chalim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Nolikt pie Dabas brīnumiem arī nevar- nu nedrīkst salīdzināt čikiju ar jupi. Edited December 21, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 ja nemāki filozofēt, ej rēķini savu matemātiku, vai ko jūs tur materiālisti darat, un nelien, kur nevajag. kā būs ar to dziesmu? es tiešām esmu gatavs viņu ierakstīt, bet tikai priekš Alises. labi, es zinu kas tu esi tāpat, un nekas labs nesanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 tu laikam neesi dzirdējis viņa dziesmu, ja tā saki. Tā bija laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Izlasīju visu no sākuma līdz beigām. Dziesma tiešām ir laba - JUPI, iedziedi a capella versiju! Tiešām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Macho špikotāj, lai jau tev veicas ar tavu kā tur sauc sintētisko matemātiku, te jau kā ierasts parādās tie paši kritiķi, kas pasaules galā. Edited December 21, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) es sajūtu skaudību no enfuego Edited December 21, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now