DrugDealer Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) kr4 kaukaadi umniki uztaisiijushi cs 1.6 latgaliski ar comandaam latgaliski kartes ir meegjinaatas taisiit liidziigas reezeknei Some info: Tātad ? spēle ir populārā 3D šaujamgabala ?Counter-Strike? add-ons, veidota uz šīs spēles 1.6 versijas bāzes. Latgaliski ir visas izvēlnes, interfeiss, kā arī radio komandas. Klāt nākušas arī piecas jaunas kartes: * 1. cs_market_sauleite * 2. de_rezeknes_slimneica * 3. cs_lauku_saata * 4. de_assault_latgola * 5. fy_siina_skyuns Kartēs iekļautas arī dažas reālas vietas no Latgales (piemēram, Rēzeknes slimnīcas teritorija ar tajā esošo RPV dienesta viesnīcu un veikals ?Saulīte?). Interesantas un ar Latgales auru apvītas ir arī pārējās kartes ? Latgales lauku sēta, siena šķūnis utt. Spēlē līdzīgi kā ?Counter Strike? darbojas četri teroristu grupējumi (?Kreiteņa banda?, ?Ontona atrībieji?, ?Bin Laden? grupējuma filiāle Latgalē un grupējums ?Breiveibu Jezupam?) un četras izcilākās Latgales policijas vienības (?Latgolys FIB?, ?Ludzas SWAT?, ?Riezeknis SWAT?, ?Maltys SWAT?) ar attiecīgiem formastērpiem un pazīšanās zīmēm. P.S. par shito tekstu vien noreecos ;D http://csvaigs.eclub.lv/ <- download Edited November 2, 2005 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Nu vnk Dzekiem baigaa izdoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 bius janovelk un japomeigina uzspeilet Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 da nu nafig, kaa peec tam var dabut normaalo cs interfeisu un visu paareejo atpakalj peec taa meesla notesteeshanas? drosvien uz vinu dienu var pareekt speeleejot un peec tam noilgosies peec vecaa - labaa cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 A balsis arī latgaliski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Nu ta beidzot dzeki ir pabeigushi:D Par shito es jau lasiju pagaasgad un vel 2 meeneshus ieprieksh saitaa bija rakstiits KA nu mees esem finisha taisnee un viis naakosnedeel buus <<<nu tipa kka taa bet nu lai buutu kaa buudams es shito novilkshu <man patiik visas shitaas latgalu fishkas> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Shitais b0igi sen jau bija saakts taisiit... vinju mosh tikai tagad pabeidza? Anyway. Tiiri jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ēēē, beidzot. Kādu ~gadu džeki taisīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ēēē, beidzot. Kādu ~gadu džeki taisīja. Man gan shkjiet ka bija kaadi 4 - 5 meeneshi. Jo ljoti labi atceros kaa par shito lasiju kkaad uz skolas beigaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ne shito vinji ilgi taisija, kur tie laiki kad izlasiju 1. reizi par shito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcee Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Labi, ka vismaz iesāka un pabeidza. mDSL rulz. Pēc ~14h varēšu pamēģināt kāds tad tas latgaļu mods ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Viss jau butu labi viss iet tikai man pie chata rada #cstrike_chat_alldeath Un neko nevar redzet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 :DDDDDDDD nice shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Patika elītās radio komandas un usp skaņa gandrīz kā awp kartes gan konkrēts craps Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Patika elītās radio komandas un usp skaņa gandrīz kā awp kartes gan konkrēts craps no odi tu jau varēji palīdzēt karšu jautājumā, galu galā esi 1 no uuberproiskākajiem Lv mapmeikeriem vispār modu vēl pats spēlējis nēsmu, jo esmu no skolas, bet domāju,ka būs rēcīgs, jau senāk cik lasījuinfu likās rēcīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 noteikti jaievertee Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Tatad esmu izmeginajis varu teikt to Patika Radio komandas Iznemot vienu kad met granatu bet tas nav gruti pec briza pats ierakstisu ar mic kauko un nomainishu vinu vel kas man neparak bija tas ka T skinns baigi tumsh un man sakuma juka ar Ct skinu bet to ar nomainishu Ierocu skini tadi so so vareja drusku labakus izlasit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now