Jump to content
GIGN Forum

Ģimenes Auto


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Nebrīnies ka vienubrīd tavs Fordiņš nepiešķilsies. Nesen TVNETā arī bija raksts par to nelikumīgo degvielu, kas salst :)

Netaisīšu jaunu tēmu, bet varbūt kāds var palīdzēt.

Nissan Xtrail 2004 gada 2.2 dīzelis, šobrīd nevar piedarbināt :) Pēdejo reizi degviela lieta pirms apmēram 2 mēnešiem.

Viņš itkā ieslēdzas, taču nepaiet ne sekunde un jau ir izslēdzies. Doma ir ka tas vasaras dīzelis, vai sūknis ir sasalis. Kādi ieteikumi? Vienkārši gaidīt atkusni un tikai tad sāktu darboties ar auto būtu neforši.

Itkā vajagot pieliet benzīnu nedaudz klāt, tas tiks izmēģināts, bet varbūt vēl ir kāds padoms?

Silta garāžā tuvumā nav pieejama :(

Link to comment
Share on other sites

Runāju pēc pieredzes, jo viens čalīts ar 730d ahūna priecājās, ka ekonomē un pērk lēto dīzeli, tikai kad motors aizgāja gulēt dēļ nekvalitatīvas saļaras tad dziedāja citu dziesmu.

Kaut gan latvijas tankos manuprāt nekādu labo dīzeli netirgo paļubomu.

da labi, ko tad tu teiksi tiem kas kurina rapšū eļļu no maķīša ? motoriem ir tāda lieta kā nodilums, un nav no svara ko rāda odometrs, mašīna var būt 2 gadus veca odometrs skrien otro apli, veiksmigs pirkums kādam kas domā ka svaiga.. pabrauc un bēē motors čupā..

sūdīgs benzīns var palīdzēt izpūst galvas blīvi, bet ka to darītu dīzelis nekad neesmu dzirdējis, kā arī, ja cilvēks zin ka dīzeļa sūknī ir +- 10 dažādi sieti kas aiztur drazu..

ps ja tas 730d bija TDI, tad nav nekādu brīnumu, TDI nepatīk pilnīgi nekas cits izņemot statoila un citu tanku zupas, tās pjezo sprauslas netur biezāku kā tanka zupu..

Link to comment
Share on other sites

Pag kāda atskirība starp audi 80 benzīns 1.6 un audi 80 dīzelis 1.9 kurš tad uzvar? Es saprotu ka vienādi! Ziemā ar to dīzeli būs kā būs! Man garāžas tjemboļi nau! A gāzi nakuj, tas gāzes balons man te vēl uzies gaisā:D Un aizņems tikai vietu bagāžniekā!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Vietu gāzes balons aizņemt tikai rezerves ritenim. Bagāžniekā vietas paliks tik pat, ja tajā nevedīsi to rezerves riteni :D Ja, kaut gan vecās gāzes iekārtas bija savādakas un likā pašā bagāžniekā...

Nu manuprāt 1.6 vispār ir sprāgonis Audikiem :)

Edited by ep1dem1c
Link to comment
Share on other sites

Uzraksti jēdzienu "ģimenes auto", tavā izpratnē, jo ģimene ir gan pāris ar 1 bēbi + ratiņiem tam, gan pāris ar 3 bērniem, no kuriem 1 vai 2 ir vēl ratiņos. Tad attiecīgi arī vari skatīties tālāk variantus.. Lielākai ģimenei [vismaz divi ratiņteroristi] iesaku kaut Renault Espace, Opel Sintra ['97 ar 2.2l motoru]. Cena laba, ja ir kopts, tad ļoti labi kalpos. [Kā jau visas a/m]. Ja esi Tu, draudzene/sieva un bēbis, tad tā pati Mazda 323f/323, Honda Civic būs ļoti labas. Tik jāskatās vai ir tā pretkorozijas apstrāde, citādi, noteikti ātri izrūsēs, ja vēl to nav izdarījusi..

Re ku manis minētie varianti:

Opel Sintra

Renault Espace

Mazda 323

P.S.

Vienudien no rīta bija jāsavāc kolēģis pa ceļam, jo nevarēja pielaist savu Audi A4. Braucu ar Opel Vectra '98. Tā ka nemuld, ka Opelis nelec! :sparta:

Turklāt, 90-o gadu universāliem ir tieksme sākt grabēt pa Latvijas ceļiem. Ja mašīnā ir bēbis, tad labāk ņem ko klusāku. Bērnam saldāks miedziņš, pašam patīkamāka dzīve :)

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

"gimenes auto Vīrs+Sieva+meita+meita+vēl nezinu kas:D es atradu ko labāku http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/nis...mera/onkee.html un es tāpat apzinos ka man auto pa 1000Ls ilgi nekalpos! man labums tas ka man visi bra4kas tos auto uz4inī ļoti ātri!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Passātu ņem... nenokausējams braucamais... PS, man bija lamera bet kupeja, varu pateikt 2 lietas par viņām. Viņas rūsē un ja nopišas kaut kas - tad piķis vienkārši ellīgs iznāk...

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...