Chipsis Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Meklēju Ikaram acc varbūt kādam ir apnicis spēlēt un grib kādam adot lai parūpētos tālāk Sutit uz PM savus piedavajumus , varu ari preti kaut ko piedavat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 varbūt tu vēlies pirkt? pilsētas 10 utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipsis Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 pilsētas 10 utt. kādas 10 pilsētas ? -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Ja tu man pasūti regniku vienam vai diviem mēnešiem, tad varu dot acc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipsis Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 cik tev punktu / kada pasule ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 nu ja tu nezinaji, tad ikara katram akauntam ir sacelto pilsetu skaits, man vinas ir 10, kopejie punkti pari miljonam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipsis Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 labak neraksti ja tev nau ko rakstit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Sutit uz PM savus piedavajumus , varu ari preti kaut ko piedavat ! Es kaut kur neierubījos, vai arī tu tikko prasīji akkountu un cilvēkam, kurš tev akkountu piedāvā - saki, lai neklabina taustiņus, ja nav ko piedāvāt? Epix spēlē Alfā jau pāris gadus un kopēju punktu viņam tiešām varētu būt pāri pa miljonam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 omg, tā alfa vēl pastāv? vai tad tur ik pēc 9mēnēšiem nav jauzceļ brīnums, lai sāktu no sākuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Tas nav travians Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipsis Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Vairak nav neviena kas varetu kaut ko piedavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Pirms kāda mēneša pametu visus savus acc, visās pasaulēs. Vari uzmest aci, ja kādā no pasaulēm niks "Rockferry" ir neaktīvs, iedošu loginu. Alfā, Betā punkti bija virs 1kkk, Gammā ap 900k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipsis Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Itka skatijos nav tada nic lkm jau delet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Epastā lasīju, ka nomainīti visi e-pasti un paroles, tā kā, gan jau kāds paņēma. Biju atstājis ministrei kontu datus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Pieņemu, ka Tu jau kādreiz esi spēlējis, ja tā, tad pats vainīgs, ka pārdevi/izdzēsi savu acc. Ja neesi tad vēl vieglāk - gribi spēlēt, sāc no jauna. Cerams, ka nedabūsi neko sakarīgu, jo Tu jau nu tiešām nemācēsi to acc uzturēt. Un nemaz nesāc rakstīt "Ja nav ko piedāvāt neraksti", jo man besī lasīt šitādus diedelētāju tekstus, pietiek jau viņu visādos ikariam domubiedros. Un man vispār arī būtu ko tev piedāvāt, bet tu jau 100% gribi labu acc par baltu velti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipsis Posted November 30, 2010 Author Report Share Posted November 30, 2010 Un nemaz nesāc rakstīt "Ja nav ko piedāvāt neraksti", jo man besī lasīt šitādus diedelētāju tekstus, pietiek jau viņu visādos ikariam domubiedros. Un man vispār arī būtu ko tev piedāvāt, bet tu jau 100% gribi labu acc par baltu velti. 1 nevienam neuzpiezu adod acc 2 man bija acc un vel ir alpha es gribu citas pasaules , negribu mainit ! Jo esmu atkarigs no ikariam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Tad jau tu vari nopirkt no manīm, man BETA pūst kkāds variantiņš ar 200k punktiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now