laucinieks Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Vēlētos palasīt arī vecākus Vangas pareģojumus, varbūt kāds zin, kur dabūt viņas pareģojumus pirms 2008. gada? Vai arī viņas pareģojumi sākas tieši ar 2008.gadu? Jo cik meklēju internetā nekur nevar dabūt vecākus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 jā viņa paredzēja tikai 2008 gadā... tieši 12 gadus un 12 dienas un 12h pēc savas nāves ibio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Tak tās divas valstis kopsh vēstures laikiem karo un turpinas karot !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Kāds tos pareģojumus varbūt sāk uzskatīt par ačīvmentiem, zini kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Amīši sūta karakuģi..gatavojaties pacančiki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 O nē, veselu kuģi. Nu dirsā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Nē vecīt, drisā būs tad kad viņi uzlaidīs gaisā ASV karakuģi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Vispār jau sūta aviācijas bāzes kuģi USS George Washington. Kuģis pārstāv Nimitz klasi un šī klase tiek uzskatīta par šobrīd labāko pasaulē (kopumā ASV ir 6 šīs klases kuģi) . Kas tur tik īpašs? Komplektā ar šo kuģi nāk aptuveni 80 lidmašīnas, kas var jebkurā brīdī reaģēt uz konflikta tālāku attīstību. Turklāt lidmašīnas (pārsvarā Horneti) ir krietni labākas par to, kas ir Z-korejas rīcībā. So, ironija nevietā. edīte: lycosa- Ziemeļkorejas izredzes uzlaist gaisā šāda tipa kuģi ir tādas pašas kā tavas izredzes kļūt par ASV prezidentu. Tuklāt kuģim līdzi nāk arī pavadošā grupa (mīnu meklētāji and šit). Nemaz nerunājot par to, ka Ziemeļkorejas jūras spēki ir vēl smieklīgāki par tās gaisa spēkiem. Edited November 24, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Droši vien ka tev taisnība, nezināju, ka tas ir tik labi aprīkots. Bet īstenībā nevajag jau arī nogremdēt, pietiks ar 1 uzbrukumu, lai parceltu to visu uz nākamo līmeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Negribu lai sprāgst lielās bumbiņas , tad man sāpēs austiņas ! ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Nu, omg! Irāna atsāka kodolprogrammu (pirms 1gada) nu psc, karš sāksies tulīt!! OMGOMG Krievi iebrūk Gruzijā ( pirms 2gadiem) Nu psc, nu karš vairs nav aiz kalniem! OMGOMG "Notriec" Lidmašīnu un nomirst Polijas valsts vīri . NU PSC, tas bija atentāts no Krievijas, NU DRĪZ būs karš Ziemeļ koreja ar Dienvid koreju apmainījās ar militārajām prasmēm NU PSC! KARŠ, AMERIKĀŅI SŪTA KUĢI, šas nogremdēs un ZKoreja pieteiks karu, ar savu kruto militāro sistēmu, pret ASV! Viņu raķetes, pat neizlidotu no valsts robežas, ja tur izvietotu pāris pārtvērējus. Tak ppl, ja pat ASV gribētu karu, tad viņiem Z-Korejā nebūtu ko darīt, atšķirībā no Persijas līča un Afganistānā. Katru reizi, atrodas naivuči, kuri te meiģina uzpūst no parasta militāra konflikta ziloni no mušas. Edited November 24, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Krievi iebrūk Gruzijā ( pirms 2gadiem) Nu psc, nu karš vairs nav aiz kalniem! OMGOMG "Notriec" Lidmašīnu un nomirst Polijas valsts vīri . NU PSC, tas bija atentāts no Krievijas, NU DRĪZ būs karš Ziemeļ koreja ar Dienvid koreju apmainījās ar militārajām prasmēm NU PSC! KARŠ, AMERIKĀŅI SŪTA KUĢI, šas nogremdēs un ZKoreja pieteiks karu, ar savu kruto militāro sistēmu, pret ASV! Viņu raķetes, pat neizlidotu no valsts robežas, ja tur izvietotu pāris pārtvērējus. Tak ppl, ja pat ASV gribētu karu, tad viņiem Z-Korejā nebūtu ko darīt, atšķirībā no Persijas līča un Afganistānā. Katru reizi, atrodas naivuči, kuri te meiģina uzpūst no parasta militāra konflikta ziloni no mušas. PSC PSC OMG OMG OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 skamucis satrakojās. Nekas, piedodami, katru dienu jau tādas kļūdas negadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Jūs esat traki, ja uzskatat, ka būs karš, jo nekas nebūs YO! Būs vārdu apmaiņa un miers T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Neviens jau nemēģina apgalvot, ka būs karš. Bik pabaidīs viens otru un norimsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Tikai mieru mums vel ir laiks Es personigi Ticu ka kodol rakete, vai kaut kas radiaktivs tiks izmantots lidz 2012 85% lidz 2010 beigam. 55% Edited November 25, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Es personigi Ticu ka kodol rakete, vai kaut kas radiaktivs tiks izmantots lidz 2012 85% lidz 2010 beigam. 55% HahaHHAHAhaHAHHAHAaaaHAHAHAHHAhAHahahaHaAHAHHAHAHHAHAHAahahhHAAHHHHHHAAA NOPIETNI? Tu domā, ka kāda valsts TIEŠĀM riskēs ar kodolkaru, jo gribēs pašaudīties ar raķetēm?! Tu kaut ko no vēstures VISPĀR esi apguvis? Neviena valsts NEGRIB kodolkaru, kodolieroči ir tikai un vienīgi aukstā kara sastāvdaļa, kas, imho, vēl nav beidzies + neviena valsts tiešām nav tik debīla, lai palaistu tādu raķeti un pēc tam tieši tādu pašu dabūtu pretī. Ja Tu gadījumā nesaprati kādu no gudrajiem vārdiem, feel free to ask. UPD: Nē, nopietni, es esmu šokēta, sajūsmināta un skumja, ka ir cilvēki, kas pieļauj, ka kodolkarš sāksies līdz 2012 gadam (85% iespējamība, lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nekas, ja Z-Koreja sāks karot, Ķīnai ir ko sūtīt palīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Kadam vismaz jabut Vangas puse Lai gala rezultata, butu man tomer bija patiesiba vins maldijas or man bija patiesiba un vins tomer nekludijas. Abas frontes kadam jabut. Taka ja jus vairakums pret, man vajag otra barikades puse but parmainas pec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Lai gala rezultata, butu man tomer bija patiesiba vins maldijas or man bija patiesiba un vins tomer nekludijas. Abas frontes kadam jabut. Taka ja jus vairakums pret, man vajag otra barikades puse but parmainas pec. Trollolol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Mums tak tagad džimmijs ir armijā. es uSkatu ka mumz vairz nav par ko uztrauktiez. šodien draugos druksu nofeiloju, okei, bet mani iepēra vārds, kurš bija ielitks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 sadirsāt foršu topiku, stulbie troļļi. Gribējās skamuci vēl nedaudz izvest.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Trollis ir TAVA SEJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Sievietes un humora izjūta ir visai nesavienojami jēdzieni. Nekas, žetons par to, ka centies. Nākamreiz palūdz, lai mačo izlīdz. p.s. vismaz caps lock nozīmi esi iemācījusies, MALACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 p.s. vismaz caps lock nozīmi esi iemācījusies, MALACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now