Jump to content
GIGN Forum

Pastiprinātājs! :(


Noyd
 Share

Recommended Posts

Hey hey! :)

Lieta tada. Man ir majas ļevās tumbas,uz kuram muzika bezmazvai ir bez basiem. Taka esmu muzikas cienitajs, man tada muzika nepatik. Ja dziesma ir parak daudz basu,tad brutali sāk pirsts tumbu arā. Tad nu ir doma pirkt pastiprinātāju, ko jūs ieteiktu? Reali budžets 25 ls. Tumbas man ir divas uz 240w max ko var izspiest. Reali ari pietiktu lai ir jūtama skaļa mūzika,ar basiem. Nu,bet lai nau dzirdama tumbas piršanas skaņa.

PS tad kad pieslēdzu 1kv tad basi bija,bet bija jaliek diezgan klusu, lai nepirstu! :DD

PS sorry pa kludam. alinji :)

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

312 kb mūziku. Respektīvi nekačāju mūziku no youtube uploder saitiem.

Budžets man nau, un to atdzīstu. jā tumbas nau tās labākās,bet no viņām var vismaz ko izpiest,bet šobrīd ar savu mūzikas pastiprinātāju neko tur nevar izdarīt. Un kā jau minēju kludam ipasi nepiaksiities. :))

Link to comment
Share on other sites

Ar 25Ls pat datora tumbinas sudigs nevar nopirkt. LOL! :D

Patiesiba, tev pat krievu Brig nesanak par 25Ls.

Es tev ieteiktu mazliet pakrat un sakrat uz RRR jaunajam s-150 (tipa 90desmitnieces, bet neizskatas pec suda). Protams, lietotam. PAgaidi ss.lv, kaut kad butu jauzpeld. Ja kas, tad pakaulejies.

Un tad tu vari panemt to pasu Brig, kuram butu jabut ok, vai ari vel pakrat un par kadiem 100Ls jau panemt normalu lietotu stereo A/AB klases pastiprinataju.

Par 25Ls muuzikas cieniitajs aiziet uz koncertu... ;) Ja runajam par aparaturas iegadi, tad muzikas cienitajs tere 2500 +... ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...