Lipucis Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Problēma sekojoša - izdomāju uztaisīt web lapu, bet, tad atcerējos, ka man ir bezvada rūteris un ,pirms laika taisot, kautkas tur nerukāja. Var kāds izstāstīt ko man darīt, lai citi varētu piekonektēties manai lapai un es pats arī varētu redzēt? Manuprāt, tas rūteris nelaiž iekšā nevienu. Paldies. Edited November 8, 2010 by Lipucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 port forwarding un static ip aiz ruutera vai arii ip rezervaacija peec mac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 neklausi botu, viņš parak gari un gudri runa atver 80 portu un lieta bus darita ps skype opcijas izsledz 80porta lietošanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 nu ok vinjsh atveers portu 80 un forwardees piemeeram uz 10.0.0.100 (jo shaja amirklii ir taada adrese laptopam), bet pie ruutera konekteejas ne tiaki vinjsh viens, tas noziime eka ja taja alaika akameer vinjsh nebija piekonekteeies kaads to izdariija pirms vinja, vinjam tisk pieshkjirta IP adrese pa vienu uz augshu no peedeejaas pieshkjirtaas! liidz ar to forwardinga konfigs pei kaajas un atkal jaamaina eertaak ir uzreiz rezerveet IP peec maca un miers un nevajadees vairaak chakareetie sar forwardingiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 sudigs routeris, man viņs visu aceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Es neko nesapratu! =D Cilvēkiem saprotamā valodā lūdzu. To 80 port pie skype izslēdzu, kā man rezervērt pirms mac to IP? WTF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 izdari šo te.. start->run ieraksti cmd, spied enter ieraksti ipconfig, iepostē ip adresi ja redzesi ko līdzīgu 192.168.0.1 vai ari *.1.1 tad ej browserī, ver vaļa to ip http://192.168.0.1 un skaties kas notiek, ja iedosi routera modeli tad varesim plašāk ieskalot kas jaspiež un kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Ierakstīju IP, bet nekas nenotika. Skrīns apakšā. Arī otrs. Vajadzētu būt visam ko prasīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 browserii ieraxti: http://192.168.2.1 un nokljuusi sava ruutera webiskaja apaarvaldiibas riikaa protams iespeejasm tev vinjsh prasiis lietotaaju un paroli lai autorizeetos, bet tas jau ir tev jaazin, ja ruuteris ir tevis pasha likts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now