Oddish Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Klizma iznāk pēc mēneša! WoW ekspansijas vienmēr Latvijā bijušas konkrētā deficīta statusā, tāpēc es meklēju galus, kur nopirkt Cataclysm retail (kastīti) pirmajā dienā vai vismaz nedēļā. Digital download un ārzemju preorder man neinteresē. Ja kādam ir kādas pazīšanās kādā Latvijas veikalā dodiet man ziņu. (pm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 636 varēja pērnajam Expansion uztaisīt preorder 2 dienas pēc globālās palaišanas bija klāt kastīte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 A man tieši interesē kur var nopirkt CD-Key un nolādēt. Tā jau internetā kautko var atrast, tikai ei nu saproti kur uzmentiens kur nav, jo tādi nopietni interneta veikali ar to laikam nenodarbojas jo tas tā nedaudz riskanti pirkt šādā veidā. BC keju pirku no ķīniešiem ebajā, šie kautkāda iemesla pēc man arī zvanīja no ķīnas, vai esmu īstā personā kam keju uz email sūtīt. Angliski toč neko nevarēja saprast ko viņš runā, bet keju gan dabuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 ja neinteresē kastīte, tad http://us.battle.net/en/info/presale Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 g2play.net lētāk, tik šiem laikam izbeidzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 http://us.battle.net/en/info/presale o! Paldies! Es gan aizgāju uz adresi http://eu.battle.net/en/info/presale , šāda fīča manuprāt uz iepriekšējām expansijām nebija, nu vismaz uz palaišanas brīdi! Jā veiksmīgi esmu apgreidojies un 7. decembrī varēšu kā baltais cilvēks uzreiz notestēt, nevis kā parasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Nafig pirkt no kautkādiem g2play.net ja var pirkt no battlenet tb tiem pašiem blizzard un zini ka nav uzmetiena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 laikam pāris lati lētāk bija, nez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Nafig pirkt no Battle.net, ja zini, ka G2play ir lētāk un nav nekāda uzmetiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Man arī bija velme nopirkt kastītē, bet viņa vienu dienu vnk pazuda. Nopirku no bilzzarda, cerēsim neko īpašu nebūšu palaidis garām Visas iepriekšējās daļas gan esmu pircis kastītē Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 man sanāca starpība 64 santīmi , tikai tajā D2play kāds taisīs vaļā kastīti, rakstīs email, moš nokļūdīsies rakstot, varbūt tas epasts neizies cauri kautkādiem spama filtriem uttt..... A tur viss jau gatavs, kataklizma jau aktīva manam WoW access. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 man sanāca starpība 64 santīmi , tikai tajā D2play kāds taisīs vaļā kastīti, rakstīs email, moš nokļūdīsies rakstot, varbūt tas epasts neizies cauri kautkādiem spama filtriem uttt..... A tur viss jau gatavs, kataklizma jau aktīva manam WoW access. Neviens tur neko neplēš vaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Kā tu zini ka neplēš, esmu tā pircis tikai keju. Nu un ja arī neplēš tāpat ja izvēlētos pirkto no blizzard pa tiešo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 vaļa viņi neko neplēš, bet gan no blizzarda sapērk čupu cdkeyus kā officālie dīlleri, ar gt2play neesmu dzirdējis ka ir bijušas problēmas. Vienīgi dažreiz ilgāk jāuzgaida cdkeys kamēr atnāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Kur dabut taja pasa diena COLLECTION edition cd key uzreiz, kastiti ar piederumiem var velak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Es baigi šaubos ka tiek kautkādi CD-Key tirgoti.... Esmu drošs, ka tas oficiālais dīleris saņem Catas kastīti, tur vīriņs attaisa kasti vaļā un nosūta pa email keju, diskus iemet trašā . Tāda CD-Key tirdzniecība izklausās pavisam neloģiska no Blizzard puses. Kamēr kautkur blizzard lapā neizlasīšu kura vietā blizzards tirgo vairumā CD-Kejus kurus pēc tam varu pārdot tālāk uzskatīšu jūsu teikto par pilnīgu bullšitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) . Tāda CD-Key tirdzniecība izklausās pavisam neloģiska no Blizzard puses. Kamēr kautkur blizzard lapā neizlasīšu kura vietā blizzards tirgo vairumā CD-Kejus kurus pēc tam varu pārdot tālāk uzskatīšu jūsu teikto par pilnīgu bullšitu. Nu uzskati, kā gribi, es esu ietaupījis jau kādus 50ls caur g2b saitu un ne ar vienu spēli nav bijis problēmas jau vairāk, kā gadu. Edited November 15, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Es jau arī neteicu, ka tie g2b kautkādi krāpnieki . Runa jau ir tikai par WoW un CD-Key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Tur jau arī pirku gamecardus classic + tbc + wotlk un uz to vien ietaupīju pamatīgu summu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 . Tāda CD-Key tirdzniecība izklausās pavisam neloģiska no Blizzard puses. Kamēr kautkur blizzard lapā neizlasīšu kura vietā blizzards tirgo vairumā CD-Kejus kurus pēc tam varu pārdot tālāk uzskatīšu jūsu teikto par pilnīgu bullšitu. Gribu redzēt, kā tu atradīsi WOW/BLizzard mājaslapā informāciju par to, kā iegādāties viņu produktus Vairumtirdzniecībai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 g2play Cata pre-order 21 Ls http://www.g2play.net/store/World-of-Warcr...h-Free-Key.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 http://www.g2play.net/store/World-of-Warcr...h-Free-Key.html Patiesībā, moš tas liksies stulbi, bet pārliekot uz EUR, gan G2PLAY, gan Blizzard pārdod absolūti vienā un tai pašā cenā. Dīvaini... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Ja pareizina tagadējo eiro kursu, tad sanāk 21 Ls! Tikko pārbaudīju :S Esmu nedaudz apjucis Edited November 15, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Esmu nedaudz apjucis Karoče G2PLAY un Blizzarda cena neatšķiras, bet G2PLAY pamanās uz to nopelnīt, vot kas ir tas dīvainākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Nevaru saprast, pirkt vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now