ANALGINS Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 esmu noverojis ka winampam ir sudigs shuffle, tas atkarto dziesmas itka randomā, bet tas ir vienas un tas pašas, kaut ari ir daudz dziesmu, es zinu ka izpilda tikai daļu no tām interesē vaito var izlabot, vai arī ir kāds cits forš player'is kas to dara normali, foobar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Jau labu laiku winamp esmu aizstājis ar foobar2000. Ar shuffle gan tādas problēmas nav bijušas, cik atminos winamp bija kaut kāds shuffle "bīdāmais iestatījums", kas kaut ko mainīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 izmantoju songbird Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Arī izmantoju foobar2000, ar shuffli viss pa pirmo. Tikai viena problēma- dažreiz audio failus "dīvaini" atskaņo, ar pāris pārrāvumiem (tiem pašiem failiem uz winamp- neviena pārrāvuma). Karoče, foobar2000 iesaku, jo tā pārrāvumu herņa visdrīzāk ir manu līko pirkstu vaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now