griffin Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Sveiki. Mans telefons - Samsung S5230 ir nācis no ārzemēm, līdz ar to nav Latviešu valoda, varbūt, kāds no jums zina kā var ielikt Latviešu valodu telefonā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlimyGuy Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Mans telefons - Samsung S5230 ir nācis no ārzemēm, līdz ar to nav Latviešu valoda, varbūt, kāds no jums zina kā var ielikt Latviešu valodu telefonā ? Aizej uz SAMSUNG salonu, paprasi lai ieinstalē LV valodu... un vis būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holandietis Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ir arii letaks variants, Riiga,centraa, pie mikrinju galapunkta ir mobiilo servis (notiek nelegaalas lietas piem ka atblokeeshanas utt, tur valodas arii liek) ja neshaubos valodas pa 5-10 ls.. atkariigs no telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Vēl ir arī mobiserviss, atrodas uz Aleksanda Čaka 31, ieeja no sētas. Pats tur biju kodējis valodu - atkodēja par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Priekškam vajag lv valodu? Es ar to telefonu nodzivoju apmeram 8 mēnešus. Kad piešāvos pie ENG val, tad viss likās normālāks,nekā ar LV valodu.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now