akec Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Heijā! Par cik agrāk gignā biju aktīvs mūvijmeikers, piedalījos konkursos, tad nu parādīšu Jums arī savu jaunāko mūviju. Šoreiz mūvijā dalību ir ņēmuši vairāki spēlētāji, nevis tikai es! Apraksts: Garums: 6min 15sec. Aizņem: 395mb Veidoja: akec Tie, kuri nevēlas lādēt mūviju, tad ir iespēja apskatīties yūtubē: . Savukārt, tie, kuri tomēr vēlas nolādēt un skatīties maksimālā kvalitātē, tad: DOWNLOAD! inbox.lv DOWNLOAD! failiem.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Bija interesanti skatīties un arī tas , ka daži pazīstamies arī tur tika Pēc Sas^MaN domāju , ka būs ModeratO Edited October 29, 2010 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLdren Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 sākums nepatika , tā drumā krāsa un videomuch augšā. Visumā daudz laika esi ielicis , cepums tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Fragi normali, bet man likas nez kapēc garlaicigs. Neaizrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Editings - 8 (Būtu 9 ja nebūtu tik garlaicīgi) Fragi - 3 (Nu pat pubā var labākus momentus atrast, vnk nevajag steigtiesar taisīšanu) Sinhra - 4\5, varēji labāk Mūzika - priekš mūvija - sarežģīta, vajag ļoti labi sinhronizēt, un tev tas ne visai sanāca, bet dziesma ļoti laba. 2 jautājumi: 1. kas tas par videomatch.com? Kam viņs tur mūvijā figurē? 2. Cik ilgā laikā taisīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nezinu, man vēl liekas smieklīgi, ka no puba taisa īsfilmiņas. Labi, ok, bet ja taisa, tad varētu arī tos fragus tādus veiksmīgus, haļavīgus, interesantus, ne tik katrudienušaujupubāunpaskatieskassanācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nepatika tie prastie fragi, ne nu oky nejau visi tadi bij, bet tomer. Toties edit's gan patika un vareja redzet ka esi pacenties Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 kaza4ok, nedomāju, ka tā ir īsfilmiņa, turklāt, pats taisīji šāda tipa mūviju + vēl lielāku sūdu! Šie momenti arī ir no puba... mūvijs uztaisīts ~2 nedēļu laikā - lēnā garā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) kaza4ok, isfilminja = 6minutes? Edited November 5, 2010 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Pēc Sas^MaN domāju , ka būs ModeratO :D:D Man nebiju priekš šī mūvija fragu, tā jau būtu bijis iekšā. Labs movijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 3 vai 4 no 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Smuki,būtu jau smukāk,ja no puba būtu,bet nu tā jau bija foini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now