Jump to content
GIGN Forum

Savāksim Giftus


macho
 Share

Recommended Posts

Es negribu to lolbalansēto karti dragāt 12h no vietas, tāaapēc man ir priekšlikums

worms uztaisa serveri, kurā salido iekšā 10 cilvēki. 9i iet padirst/paskatīties televizoru, palasīt internetu, paēst, papisties, vienalga ko, bet nespēlē, kamēr desmitais tikmēr cītīgi dragā pa karti un savāc visus giftus. Es domāju, ar kaut kādu stundu varētu būt pietiekami priekš visiem giftiem. Tad, kad viņš ir 9us savācis (vairāk nevajag, ja kas, pārējos var notreidot caur tf2store.com) tad viņš savukārt notinas no tf2 (MINIMAIZE NEVIS KLOOZE) un nākamais iet bombīt.

this way, katrs patērēs stundu lai tos sūdus dabūtu nevis 12h vai vēl vairāk, jo vakar spēlējot 4h, es dabūju 1 no 9 maskām :)

vincisters vakar kaut ko teica, ka ja kartē notiekot eventi, tad tie sūdi vroģe biežāk krītot. Kāds zin cik tas ir patiesi?

man jau vispār šis besī, bet es tikai gribu ačīvmentus that's it

Link to comment
Share on other sites

Labs priekšlikums. Un na*** visādus random purnus, kādi vakar salīda.

macho, es tak teicu, ka baumas. Bet ja tam bosam hp ir atkarīgs no cilvēku skaita serverī, tad kāpēc, lai giftu drop reitam arī nebūtu kaut kādi papildus variabļi.

EDIT:

tad viņš savukārt notinas no tf2 un nākamais iet bombīt.

Nē, viņš paliek idlot, lai būtu tie 10 purni.

Link to comment
Share on other sites

1 problēma - boss; otrā problēma - paies laiks kamēr viens to dāvanu atradīs. (vakar gadījās tāds gadījums, ka dāvana parādījās aiz tām pusatvērtajām durvīm, starp pirmo punktu un blu respawnu, visi zināja, ka viņa tur ir, bet pagāja 20min kamēr kāds izdomāja kā tur tikt.

Domāju vienkārši vajag serveri ar 8 slotiem, un tajā jau atradīsi dāvanas 4 reiz ātrāk nekā 32 slotu serverī.

Link to comment
Share on other sites

nožēlojama ir TAVA SEJA!

edit:

nu protams ka tas čalis aidlo nevis IZIET no tf2, es domāju minimaizo, tā ķipa notinas - vobšem APDEITOJU PIRMO POSTU paskaidrojot

otrs - boss tak ir fuflo, paņem demomanu, samet dahuja stikijus un saspridzini to pidaru. viņam ir tikai 5k dzīvība :) ar kādiem 50 stikijiem vajadzētu pietikt ja labi trāpi :) turklāt, boss spawnojas uz pirmā nekapčurotā spota, tā ka vienkārši, samet dahuja stikijus uz pirmā, savāc spotu, ej samet uz otrā, savāc, ej samet uz trešā un gaidi to bastardu teiksim 3 stāvā. kad pidars parādās detonATE, tad spridzini viņu visu laiku kamēr viņš kāpj augšā, tad OPAPĀ lejā un kad tas bastards nopiš lejā, STIKII DŽAMP atpakaļ un visu laiku hujārī pa mūli. FLAWLESS PLAN!

Link to comment
Share on other sites

Es tikko iegaju serveri, gaidu jus, lai varetu sakt mochit pa giftiem! ;)

OMG kkadi random krievi ienaca, visi njem giftus

XD

EDITS2: Tak kick tos krievus, viniem shito konceptu nevar ieskaidrot, vajag GIGNieshus serveri!

EDITS3: vajag noclipu, gifts ir taja nepieejamaja vieta, pie a!

Edited by Muppet Roller
Link to comment
Share on other sites

Apdeits sadirsis spēli diezgan pamatīgi. Ok, boss vēl ir saprotami, bet nu tie gifti...

Diemžēl nevaru piedalīties jūsu giftu izvirtībās, kompis nepavelk minimaizošanu (ok, pavelk, bet ir risks, ka būšu izmests no servera).

P.S.

Dāvanu daudzums un bosa spawnošanās biežums laikam ir atkarīgs no cilvēku daudzuma serverī- vakar ar 11 cilvēkiem serverī boss spawnojās tikai 1x, savukārt pa visiem 3 punktiem bija tikai 3 dāvanas..

P.S.2

Žēl, ka to unusual sūdu nevar tirgot..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...