macho Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Es negribu to lolbalansēto karti dragāt 12h no vietas, tāaapēc man ir priekšlikums worms uztaisa serveri, kurā salido iekšā 10 cilvēki. 9i iet padirst/paskatīties televizoru, palasīt internetu, paēst, papisties, vienalga ko, bet nespēlē, kamēr desmitais tikmēr cītīgi dragā pa karti un savāc visus giftus. Es domāju, ar kaut kādu stundu varētu būt pietiekami priekš visiem giftiem. Tad, kad viņš ir 9us savācis (vairāk nevajag, ja kas, pārējos var notreidot caur tf2store.com) tad viņš savukārt notinas no tf2 (MINIMAIZE NEVIS KLOOZE) un nākamais iet bombīt. this way, katrs patērēs stundu lai tos sūdus dabūtu nevis 12h vai vēl vairāk, jo vakar spēlējot 4h, es dabūju 1 no 9 maskām vincisters vakar kaut ko teica, ka ja kartē notiekot eventi, tad tie sūdi vroģe biežāk krītot. Kāds zin cik tas ir patiesi? man jau vispār šis besī, bet es tikai gribu ačīvmentus that's it Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Mēs jau kaut ko līdzīgu vakar darījām, tikai skraidīja visi un neviens nešāva. Tomēr tavs variants varētu būt daudz labāks, un kaut kas tuvāks idlošanai. Achievment whores unite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Labs priekšlikums. Un na*** visādus random purnus, kādi vakar salīda. macho, es tak teicu, ka baumas. Bet ja tam bosam hp ir atkarīgs no cilvēku skaita serverī, tad kāpēc, lai giftu drop reitam arī nebūtu kaut kādi papildus variabļi. EDIT: tad viņš savukārt notinas no tf2 un nākamais iet bombīt. Nē, viņš paliek idlot, lai būtu tie 10 purni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Liekas ka vajadzēs arī kādu kurš capturo punktus. Lavrx, mūsu variants failoja, jo nevienam nebija pacietības, kā arī daži nebija mūsējie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Punktus var vākt tas pats, kurš vāc giftus - viņam vienkārši jābūt BLU. A vot, ko tas viens darīs, ja viņam tas boss visu laiku dzīsies pakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 1 problēma - boss; otrā problēma - paies laiks kamēr viens to dāvanu atradīs. (vakar gadījās tāds gadījums, ka dāvana parādījās aiz tām pusatvērtajām durvīm, starp pirmo punktu un blu respawnu, visi zināja, ka viņa tur ir, bet pagāja 20min kamēr kāds izdomāja kā tur tikt. Domāju vienkārši vajag serveri ar 8 slotiem, un tajā jau atradīsi dāvanas 4 reiz ātrāk nekā 32 slotu serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 uzlien uz viena jumtiņa pie B punkta, kur tas bastards netiek klāt un sticky viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Nožēlojami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 nožēlojama ir TAVA SEJA! edit: nu protams ka tas čalis aidlo nevis IZIET no tf2, es domāju minimaizo, tā ķipa notinas - vobšem APDEITOJU PIRMO POSTU paskaidrojot otrs - boss tak ir fuflo, paņem demomanu, samet dahuja stikijus un saspridzini to pidaru. viņam ir tikai 5k dzīvība ar kādiem 50 stikijiem vajadzētu pietikt ja labi trāpi turklāt, boss spawnojas uz pirmā nekapčurotā spota, tā ka vienkārši, samet dahuja stikijus uz pirmā, savāc spotu, ej samet uz otrā, savāc, ej samet uz trešā un gaidi to bastardu teiksim 3 stāvā. kad pidars parādās detonATE, tad spridzini viņu visu laiku kamēr viņš kāpj augšā, tad OPAPĀ lejā un kad tas bastards nopiš lejā, STIKII DŽAMP atpakaļ un visu laiku hujārī pa mūli. FLAWLESS PLAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Es tikko iegaju serveri, gaidu jus, lai varetu sakt mochit pa giftiem! OMG kkadi random krievi ienaca, visi njem giftus XD EDITS2: Tak kick tos krievus, viniem shito konceptu nevar ieskaidrot, vajag GIGNieshus serveri! EDITS3: vajag noclipu, gifts ir taja nepieejamaja vieta, pie a! Edited October 29, 2010 by Muppet Roller Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Apdeits sadirsis spēli diezgan pamatīgi. Ok, boss vēl ir saprotami, bet nu tie gifti... Diemžēl nevaru piedalīties jūsu giftu izvirtībās, kompis nepavelk minimaizošanu (ok, pavelk, bet ir risks, ka būšu izmests no servera). P.S. Dāvanu daudzums un bosa spawnošanās biežums laikam ir atkarīgs no cilvēku daudzuma serverī- vakar ar 11 cilvēkiem serverī boss spawnojās tikai 1x, savukārt pa visiem 3 punktiem bija tikai 3 dāvanas.. P.S.2 Žēl, ka to unusual sūdu nevar tirgot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Serverī vajag adminu - gifts nokāries- tikai ar noclip var tikt klāt viņam! Cik var saukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 nav jau neviena, kas tagad var ieiet serverī, worms varbūt vienīgi - kurā vietā diez to dāvanu var iebāzt ka tikai ar noclip var tikt klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Pie a punkta ir tadas pusatvertas durvis, aiz tam ari ir spawns XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Paprovējiet savākt spektojot, mēģinājis neesmu, bet cik lasīju @ spuf, tad tas ir iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Shodienas updeits to izlaboja. Nekas kkada veida vinu dabuja (kamer es sedeju spekos, neredzeju ka) BTW TUR VAJAG GIGN CILVEKUS, KURI JEDZ KOMUNICET! Ar tiem randomiem nekas nesanaak Edited October 29, 2010 by Muppet Roller Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Man nekas nebūtu pretī dabūt maskas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) viss itkā būtu, labi, bet nahuj tev vajag 9ņas dāvanas? ar vienu helovīna masku nepietiek? P.S atvainojos, tikai tagad pamanīju, ka katrai klasei ir sava maska! Edited October 29, 2010 by _Mo3_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) P.S atvainojos, tikai tagad pamanīju, ka katrai klasei ir sava maska! 9 maskas sakrafto= saxon hale maska + achievments. Spectatori iz izlaboti! Edited October 29, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Ja kaut kas tāds notiek, es gribētu piedalīties, mic ir, samērā pazīstams un āpsis arī neesmu. Mo3 ja sakrāj visas 9 cepures, tad var uzkraftot vienu krutāku, kuru varēs uzvilkt arī, kad beigsies Helovīnu īvents. Edited October 29, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Davai cilvēki - savācamies tajā serverī un močījam! Tur tie randomi man jau krīt uz nerviem Edited October 29, 2010 by Muppet Roller Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Treidoju 3maskas (sol/engy/sniper) visas pret vienu cepuri. Achivments hujchivments, nav vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 tikko viens tādu piedāvāja iemainīt, sarunāju, kad būšu mājās tad sarunās. Cik viņa ir vērta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Pēc tā bugfix, kad varēja iemainīt un dabūt uzreiz achivmentu, nav vairs tik vērta. Lietuvas serverī vairāki viņu treidoja par vienu refind metālu vai citu cepuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Dagad jau visi skraida un poh taisa bardaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now