Jump to content
GIGN Forum

Monitors


b0r1ng
 Share

Recommended Posts

Sveicināti... Ir doma iegādāties monitoru, vēlme tiecas uz 16:9 tipa LCD monitoru, bet uz tādu kuram ir 2ms atsauces laiks man naudas nebūt. Tā ka jautājums ir sekojošs - vai 5ms monitori ir pieņemami spēlēšanai un ilgstošai tupēšanai pie datora (Ieskaitot darbu, kura man pie kompja ir pietiekami daudz)??? Vei nepiekūst ātri acis... Bet nu pats galvenais lai FPS spēlēs nezustu performance... Izsakām viedokļus... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

5ms ir normāli, ja ir vairāk, tad gan nevajadzētu pirkt. Par fps krišanos - atkarīgs cik jaudīgs ir kompis. Pats nesen iegādājos jaunu monitoru... Nu tf2 uz max grafiku, gaļā (dahuja darbības vienu viet) nokrītas līdz 40... Nezinu vai tas ir daudz vai maz... (23'' monitors)

Link to comment
Share on other sites

FPS kritums nebūs, ja ir laba videokarte, pats arī nesen iepirku 23", ar 2 monitoriem un dahuja atvērtiem sūdiem nav lossu. Darbojas uz HD5850.

5ms, kā jau teica, nav nekas. Principā, vari ņemt kaut vai ar 8ms, nav tās tūkstošdaļas TIK svarīgas.

Link to comment
Share on other sites

Zemāk par 5ms esot tikai mārketings, jo cilvēks to nemaz nevar redzēt, tā kā 5ms būs ok. Ja skaties Dateksā, tad nu man pašam simpatizē Samsung monitori, bet arī atsauksmes, liekas, diezgan labas par šiem.

A vot performance gan ir atkarīga no tavas videokartes. Modelis, VRAM apjoms? Pašreizējā izšķirtspēja? icecube nav problēmu tāpēc, ka HD 5850 ir high-end. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...