el_Moerto Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 (edited) Kāds nezin kur var skatīties comedy central internetā? Edited October 20, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Man jau baigi patika ====== Kвdu dienu aizgвju ar savu draudzeni uz viтas mвjвm un kad jau gandrоz bijвm guпamistabв viтa pateica,ka viтai jвiet sagatavoties, viтa mani ieveda savв istabв , tur bija пoti tumрs.Es gaidоju kвds 5 minыtes, kad man pзkртi savajadzзjвs pakakвt, negribзjв iet viтu saukt un prasоt kur var pakakвt tpc arо cietos. Kad sыdi jau gandєоz spiedвs man pa muti вrв es meklзju vietu kur nokвrtoties, lвdз atradu kautkвdu avоzi , tajв iekakвju un metu вrв pa logu, likвs ka izkritв. Tad es gaidоju vзl un sajutu ka kaut kas baigi pзc sыdiem smird. Atkal parakвjos pa lвdi atradu smarюu pudelоti, iesmзrзju savu dibenu, lai nesmird, un arо vaigus lai bыtu vзl iekвrojamвks. Tad mana draudzene ienвca istabв , ieslзdza gaismu un redzзja, ka pie loga ir nosviests viтas мimenes fotoalbums, kurр ir arо apkakвts, un mana seja un dibens noklвts ar ziпonoku. Izrвdоjвs ka tвs nebija smarюas , bet ziпonka, un ka to "avоzi "nemaz nebiju izmetis pa logu , bet tas atsitвs kaut kur un palika uz zemes. Lieki piebilst , ka mana draudzene mani izmet no savвm mвjвm un pameta mani. Sad story :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 inbtl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ====== Kвdu dienu aizgвju ar savu draudzeni uz viтas mвjвm un kad jau gandrоz bijвm guпamistabв viтa pateica,ka viтai jвiet sagatavoties, viтa mani ieveda savв istabв , tur bija пoti tumрs.Es gaidоju kвds 5 minыtes, kad man pзkртi savajadzзjвs pakakвt, negribзjв iet viтu saukt un prasоt kur var pakakвt tpc arо cietos. Kad sыdi jau gandєоz spiedвs man pa muti вrв es meklзju vietu kur nokвrtoties, lвdз atradu kautkвdu avоzi , tajв iekakвju un metu вrв pa logu, likвs ka izkritв. Tad es gaidоju vзl un sajutu ka kaut kas baigi pзc sыdiem smird. Atkal parakвjos pa lвdi atradu smarюu pudelоti, iesmзrзju savu dibenu, lai nesmird, un arо vaigus lai bыtu vзl iekвrojamвks. Tad mana draudzene ienвca istabв , ieslзdza gaismu un redzзja, ka pie loga ir nosviests viтas мimenes fotoalbums, kurр ir arо apkakвts, un mana seja un dibens noklвts ar ziпonoku. Izrвdоjвs ka tвs nebija smarюas , bet ziпonka, un ka to "avоzi "nemaz nebiju izmetis pa logu , bet tas atsitвs kaut kur un palika uz zemes. Lieki piebilst , ka mana draudzene mani izmet no savвm mвjвm un pameta mani. Sad story :D kвpзc tu neesi suspendots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now