Jump to content
GIGN Forum

Nezinu Kā Nosaukt.


redhot
 Share

Recommended Posts

Tātad noteikti te ir kādi, kas nodarbojās ar kādu sporta veidu. Ja ne, tad noteikti tādi, kas kādreiz ir nodarbojušies ar sportu. Kā jau sportistiem pienākas, pienāk sacensību dienas. Pirms tām gan jau katrs par kautko domā varbūt nedomā, koncentrējās, utt... Gribētu uzzināt jūsu viedokļus kā jūsuprāt vislabāk varētu noskaņoties pirms sacensībam, spēlēm or whatever. Kādi speciāli paņēmieni kā atbrīvoties no uztraukuma, liekajām lietām, utt. Zinu, ka katram vairāk vai mazāk jābūt sava pieeja, bet nu varbūt ir kautkas, kas īpaši nostrādā.

Link to comment
Share on other sites

Man tā ir mūzika.. Uzlieku parasti mūziku, kas "liek asinīm vārīties" ;D kaut ko tādu spēcīgu.. jeb arī ko tādu, ar ko ir kādas īpašas atmiņas... un tad tik aiziet...

jeb arī reizēm noder kaut kur pirms tam aiziet nostāk, pasēdēt un tā sakot vienkārši koncentrēties uz mērķi...

Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs kāds sporta veids.

Es trenējos agrāk volejbolu un atceros kā pirmo reizi bija uztraukums spēlēt sacensībās pret igauņiem. Uztraukumu pārvarēju kārtīgi iesildoties un neskatījos kā iesildās pretinieki. Tas man palīdzēja.

Link to comment
Share on other sites

Linijas un tabletes, vari meginat ari bolderjanus, tad uztraukumam vajadzetu pariet. Vispar jau, kas tas par sacensibam kuras tu velies atbrivoties no uztraukuma? UZtraukums, karstas asinis, tam visam jaapieder pie lietas, ja vien tu nespele dambreti vai shahu, kur uztraukumam nebutu liela nozime. Bez uztraukuma nekas nenotiek.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...