ngEAr Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 :LDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Kāpēc tu mani nekur neaicini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriss S. Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Sakāpj? Kas sakāpj? Asinsspiediens? To pēdējo teikumu es arī ne visai sapratu. Sajaucu, mana kļūda. Sakāpj bija domāts tā, ka paliek iedomīgs un tēlo pārāko par citiem, jo viņam ir privilēģijas kuras nav citiem. Tagad saprati, kā tas bija domāts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Es tā īsti nesapratu, vari mazliet sīkāk paskaidrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriss S. Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Te citi rakstīja, ka arī 12 gadīgi ir gatavi labi adminēt. Ir ! Neteicu, ka visi ir tādi, kuri sāk tēlot galvenos no tā projekta, bet lielākā daļa ! Tas bija domāts tā, ka iegūst kādu augstāku statusu par lietotāju (servera uzraugs, moderators, administrators utt), un sāk visus komandēt pēc savas iegribas, nevis kā to būtu jādara. Un kad pienāk tāds brīdis, kad kāds projekta īpašnieks to pamana un noņem statusus, tad šis aiziet meklēt citu komūnu kur pasēdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Paga, paga, tagad galīgi viss ir saputrojies. Tātad iznāk, ka Tu aizgāji prom no cita komūna, jo Tu sāki visus komandēt, un tad to pamanija īpašnieks un noņēma tev statusu? Tagad Tu esi atnācis uz GIGN pasēdēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Un tad sanāk, ka policija tev sastādija protokolu par to, ka tev bija beidzies termiņš alum? Riktīgi viss ir sajucis, vari sīkāk paskaidrot, pa punktiem, kā tas notika? Difference much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Es cenšos saprast ko notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Domāju, ka Krišs nav no tiem, kam sakāpj. Es cieti ticu, ka Krišs nav komūnu sēdētājs, viņš nemuks prom, vis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Labdien kriš.. idiots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!`111111111111111111111!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Tu gan esi baigi foršais čalis... Būtu labāk nerakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts