LAVRx Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Kopš tika ieviesta jaunā trade sistēma iekš tf2, pietika uzspēlēt 20 min lai izbesītu trade spams gan text čatā, gan voice. Man pilnīgi niezēja nagi kādu nogagot, citi jau pat bindus salikuši un floodo nepārtraukti tātad vajadzētu oficiāli aizliegt šo diršanau serverī, un nepaklausīgos ierobežot ar mutes aizvēršanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 (edited) Viennozīmīgi atbalstu. 3 brīdinājumi un kicks vai gags. Manuprāt, tas būtu adekvāti. Edited October 2, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 āmen. čats serverī sadirsts (visā suisaideri bliež tikai par savu tradošanu ar bindiem), spēle ar sadirsta- vidēji 3-5 afk, kas mierīgā garā tirgojas, nevis spēlē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 2, 2010 Author Report Share Posted October 2, 2010 Es ceru, ka tas ir pirmais bums tikai, bet ja tas turpināsies tādā pašā veidā pēc kāda mēneša tad būs dirsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Iespējams, kad visi dabūs sevis lolotos itemus, bet ar spameriem ir jācīnās(gagojot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katz Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) +1. Vajag kaut kā cīnīties. Pats jau arī esmu paspējis sagrēkot, spēles vidū tirgojoties, bet vispār tas nenormāli p*š visu. Ar to AFK laikam grūtāk, bet vismaz ar čatu būs jāsāk, ja nekas nemainīsies. Btw, nav kkā iespējams atslēgt to tradošanos tieši uz gigna? It kā stulbs jautājums, bet varbūt Valve paredzējusi, ka būs šitādas huiņas, ''kuras pavisam noteikti nejauc spēles balansu'' MMORPG WTF. Edited October 3, 2010 by katz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Pēc laika šitas norimsies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Valvei [konkrētāk TF2 tīmam] vajadzētu uztaisīt trešo, Trade'n'shit čatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 man liekas, ka neviens jau nemaz nebindo uz pogām virsū tos tekstus, vismaz es nebindoju, bet konsolē ieraksta <say mainu X prey Y> un pēctam tikai spiež bultiņu uz augšu un enter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Un kamēr tu to dari tu sēdi bāzē un izvaro spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 pedejas divas dienas cereju normali uzspelet, bet vel to neesmu izdarījis, Vai nu puse ir afk vai puse izmēģina jaunos wepus un treidojas. kautko tiešām vaidzētu pamainīt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Esmu par šo ideju, tikai tad ir jāpieraksta klāt tam tekstam, kad ieiet serverī. kur stāv snaiperis ar spiegu ( ), ka adminiem ir tiesības gagot tos, kuri čatu piedirš Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Esmu redzējis pluginu, kurš ļauj tiem kuri negrib redzēt trade to neredzēt. Tiem kuri grib tradot jāraksta ar ! vai kkādu citu simbolu priekšā un citiem ir opcija izvēlei.Piem izveidot noteikumus (serverī ieejot kuri parādās, if you agree, press continue) ka tiem kas grib tradot obligāti jāraksta šajā čatā, vai arī adminam ir tiesības viņu nogagkickbanot hvz. Edited January 8, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now