Jump to content
GIGN Forum

Aaksti Vs Policija!


jonathan
 Share

Recommended Posts

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kāds sita? Neviens nekad ar steku nav norāvies? Zilums no steka būtu 3x iespaidīgāks, tā ir hujņa, kas viņam tur ir, maksimāli ar kulaku ievilkts. jā un kā pa ceļam viņu varēja sist, ja abi policisti atradās priekšējos krēslos? :D vai arī esmu palaidis garām, ka viens no policistiem apsēžas aizmugurē.

Link to comment
Share on other sites

No vienas puses itkaa saakums tur nav, bet nezinu vai dokumentus prasiija krievu valodaa, jo nekur jau nav teikts ka vinsh ir latvijas pilsonis, ja dokumentos vinjam ir pilsonis, tad vinja pienaakums ir zinaat latvieshu valodu un tad viss shtokos...

Un no policista puses, brīdī kad tas pidars izkaapa no mashiinas vinju man liekas driiksteeja totaali atshtaukaat, jo izkaapshana no mashiinas bez atljaujas ir offensive darbiiba uz kuru var attiekties kaa uzbrukumu policistam, vieniigi suudi ka tas policists bija viens... bet nu nervi vinjam labi :)

Link to comment
Share on other sites

Pilsoņa tiesības viņš gan mācēja prasīt, bet pienākumu pret valsti un iemācīties latviešu valodu šis indivīds trenuškās un seksīgā vestē gan nespēj paveikt.

Absolūts kretīnisma un infantīlisma paraugs.

Ja menti tiešām viņu dauzīja, es ceru , ka viņi to darīja no sirds un rajona.

Link to comment
Share on other sites

Tikko par to bija degpunktaa un tur pat krieviski bija prasiits, lai paraada dokumentus. Kautkaads vaajpraats un vel aizraadija policistu. Stulbie duraki :D snimaj snimaj :D pozvoni advokatam XD

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Visi jau jus pareizi runajat,vajadzeja kartigi tiem pujkiem sadot,bet ir arii savs BET... Ik dienaa policijas darbinikiem vnm deguns ir gaisā,un vnm viņi mīl sodīt,ar steku vai rokas laušanu nedaudz iereibušus jaunekļus! Būtu normāls policists normāli paskaidrotu un viss..

Link to comment
Share on other sites

:mIm:

Kāda starpība - labāki vai nē... Tā jau sanāca ka esam uz bijušās PSRS teritorijas un tas ka būs daudz krieviski runājošo ir neizbēgami... Lietā tāda ka arī viņi ir nodokļu maksātāji un var savā ziņā prasīt savu. Tieši šie kadri braucamajā protams ir atsevišķs variants, neatbalstu nekādīgi, bet arī latviski runājošie ir pietiekami bezkaunīgi dažās jomās... negribās tagad pirms miega sākt ilgus un diktus stāstus, moš ka vēlāk izstāstīšu dažus piemērus no dzīves...

Link to comment
Share on other sites

Es pazīstu tikai krievus kuriem ar latviešu valodu nav problēmu, bet labprāt uzklausītu šo jauniešu viedokli. Mani neuztrauc ka Artūrs ar Lanu mājās runā savā dzimtajā valodā, tas pat ir pozitīvi, bet tas ka Vitjka kuram es maksāju naudu par to ka viņš mani apkalpo ar mani runā tikai svešvalodā mani tiešām aizvaino. Problēma ir tajā ka, "Vitjka" uzskata ka viņš ir dzimis psrs un tā nav viņa vaina ka iekārta ir mainījusies. PS. Lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju uzskata ka visi šie izceļotāji ir fašisti, tāpat kā visi pārējā pasaule ir fašisti :D

Link to comment
Share on other sites

Zini ko es tev pateikšu, ne pirmo jau gadu redzu kā latviešu mēlē runājošie un it kā kārtīgi runājošie jauneši uzvedās tāpat ka sort-bikšaini, ja ne sliktāk.... Piepišās klāt un tamlīdzīgi... Bet visi protams skatās tikai uz trenūzenēm... NAv starpības kā kāds ģērbjas, es arī varu sportenēs maukt, bet kā kāds uzvedās... šo daļu nezkāpēc aizmirst ar domām ka visi krievi okupanti, un ar lepnumu skatās uz savu "valsti"

Link to comment
Share on other sites

Es patreiz ar lepnumu uz savu valsti neskatos, un ar sprotbikšanajiem es nebūt nedomāju kāda indivīda slikto/labo ģērbšanās manieri, bet gan to, ka tas visiem ir vispār zināms fakts, ka šādas kolorītas personības patīkamas emocijas nevienam neizraisa un man ir pilnīgi nospļauties vai tas ir Latvietis vai Krievs.

Šajā konkrētajā gadījumā pēc klipa noskatīšanās es neko vairāk nevēlējos pateikt, bet laikam tomēr pateikšu par to aprobežoto indivīdu kuram cerams iedaudzija kaut nedaudz prātu un cieņu galvā! Kā jau mahmeds minēja, ka šis aizskartas tipāžs iestājās par to, ka ir viņa sūda pilsoņa tiesības pārkāptas, bet redz kad vajag parādīt ļevos pontus kameras priekšā un izaicināt policistu tad ir pilnīgi pajāt, ka pēkšņi pilsonim aizmirstas latviešu valoda un viņš kā pilnīgi atpalikusi būtne prasa tulka palīdzību, lai saprastu to, ko viņam saka viņa valsts amatpersona.

Tad lūk kopsavilkums ir šāds, viņš ir krievs man par to ir pohuj, viņam ir sporta bikses arī kaut kā pie dirsas, bet besij tas, ka viņš iedomājies sevi, kā ļoti gudru un to, ka spēs izaicināt policistu uz kaut kāda veida konfliktu, bet tanī pašā laikā viņš sevi pataisa par acīm redzamu muļķi.

Link to comment
Share on other sites

Nu manliekas, ka procentuaali atshkjiriiba ir diezgan liela, ja paskataas uz cilveekiem treninjbiksees, kuri rada probleemas. Tobish, kaadaa meelee vinji runaa. Tapeec arii taads stereotipisks priekshstats ir! Bet runa jau principaa iet par tieshi sho video, kur abi shie klauni njirgaajas par Latviju un policiju. Skaidri tachu redzams, ka abi cirka maakslenieki saprot latvieshu valodu, bet redz, vinjiem vajag kaadu staastu ko pastaastiit koljam, pie naakamaas shnjabja pudeles. Izturas nekauniigi un neciena zemi, kuraa dziivo! Es nekad krieva valodu neesmu gribeejis maaciities un nemaaciishos(cik nu daudz ir pielipis no filmaam kad biju mazs, tik ir palicis), jo uzskatu, ka man vinja nav vajadziiga. Uz krieviju braukt netaisos un ja personai ir probleemas ar mani saprasties tikai tapeec, ka uz vinja uzdotajiem jautaajumiem krieva valodaa es atbildu latviski, tad taa ir tikai vinja probleema!

Link to comment
Share on other sites

Kopš kuriem laikiem ir kļuvis populāri nemācīties krievu valodU? Vastī kur ap 50% ir krieviski runājošie tas ir kā minimums savas konkurētspējas samzaināšana... Nemācīties principiāli? Smieklīgi, ne vairāk...

Par pašu video, tas manuprāt ir tāds oriģināls politisks gājiens pret SC... IMHO

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, krievi ir ~27,5% no iedzīvotāju kopskaita (ir zināma atšķirība starp 50 un 27) un, otrkārt, šobrīd notiek krievu brīvprātīgais genocīds - krievvalodīgie neproporcionāli biežāk emigrē no Latvijas, krieviem ir izteikti zemāka dzimstība un lielāka mirstība.

Respektīvi, krievu skaits un īpatsvars nepārtraukti samazinās. Ja šobrīd krievvalodīgie (krieviem skaitot klāt ukraiņus, baltkrievus un tā joprojām) ir aptuveni 35%, tad pēc kādiem 10 gadiem šis skaitlis jau tuvosies 30%.

Rēķini pats - ja tendence turpināsies, mums esot pensionāriem, krievi šeit visdrīzāk būs mazākā skaitā kā jaunimigranti no, piemēram, Arābu valstīm.

Krievi iznīkst un arvien biežāk labā līmenī ir apguvuši arī latviešu valodu (speciāli tiem latviešiem, kas ar krieviem sarunājas krieviski: ticiet man, praktiski visi jaunās paaudzes krievi latviešu valodu prot ļoti labā līmenī).

Apmirstot cietpaurainajiem krievu civilokupantiem (izklausās diezgan skarbi, taču "civilokupants" ir bezkaislīgs, juridisks termins, ar ko starptautiskajās tiesībās specifiski apzīmē pirmās paaudzes imigrantus Latvijā), vidējais latviski nerunājošais krievs kļūst par visai marginalizētu, zemā slāņa pabiru ar kriminogēnām nosliecēm.

Ja tu kā jaunietis domā par savu nākotnes vērtību darba tirgū, tad pielāgošanās marginalizētām pabirām šo vērtību diez vai pacels. :)

Protams, ja vien savā karjeras augstākajā punktā neplāno strādāt profesijā, kur kontaktam ar zemā slāņa pabirām arī ir manāma pievienotā vērtība - piemēram, pārdevējam Maksimā vai burgeru cepējam Makdonaldā.

Es gan nevienu sekundi nenoliedzu, ka krievu valodas zināšanas ir tikai ieguvums, tur nu tev taisnība, taču baidos, ka katrs no mums nevar būt poliglots - savās galviņās varam iestūķēt tikai ierobežotu svešvalodu skaitu. Savukārt, ja runājam par svešvalodām, ir jābūt ļoti tuvredzīgam, lai teiktu, ka krievu valodas zināšanām ir lielāka pievienotā vērtība par angļu, franču, vācu vai zviedru valodām.

Tā kā man kaut kā sanāk, ka smieklīgi drīzāk ir mācīties krievu valodu, bet nu, protams, katram savs viedoklis un prioritātes. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja plāno mēģināt iesākt veidot karjeru tepat Latvijā, tad, manuprāt, ir gan. Vismaz man neizdodas darba tirgū atrast gandrīz nevienu sludinājumu jebkurā profesijā, kur netiek prasītas labas krievu valodas zināšanas. Bēdīgi, bet fakts - šobrīd tas, ka manas krievu valodas zināšanas ir vājas, būtiski ietekmē manas iespējas atrast darbu.

Link to comment
Share on other sites

Varu tikai atkārtot, ka katram ir savs viedoklis un savas prioritātes. Galu galā, katrs pats ir savas laimes kalējs.

Es no savas puses vēlējos pateikt tikai to, ka krievu valodas nozīme Latvijā ir pārspīlēta un ilgtermiņā garantēti mazināsies. Ja patiešām vēlas, bez tās var vēsi iztikt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...