oxide_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Speeleet cs.gign.lv saaku praktiski, kad vinjsh paraadiijaas(cik es atceros )! Speeleeju serverii tik vien cik man ir briiva laika... gribeetu sanjemt komandas kaa xg - dzhreiz saak izvest no pacitiibas tie lo** kuri saak dirsties deelj taa, ka vinjam neizdariiji pa praatam.Saak braukt augumaa par to ka vinju noshauj(bez iemesla ),jeb arii nogriezh .Daudzi apmaana servera pluginu (vai kas taads ir),raksta tipa ar atstaarpeem lamu vaardus un saakas fluuds :(Protams gribas dirst pretii,bet labpraat uzliktu xg ,un nevajadzeetu klausiities aunu pieres vaardos!!.Tas buutu par xg ^^ Kaa arii veeleetos sanjemt xkick un xb komandu,redzeets biezhi spektoros seezh keksi kas nenaak speeleet,kameer citi spaida "retry" lai tiktu uzspeeleet.Ir gadiijumi bijushi ar chiiteriem - admins ir iekshaa ,bet vinjsh ir preteeja komandaa,liidz ar to vinjs var nezinaat ka preteeejaa komandaa ir kkads chiiiters. Ir daudz un dazhaadi iemesli lai sodiitu playerus,bet tos visus nevar iegaumeet. p.s. domaaju dazhiem adminiem gribas labaak pafragot ,nekaa paveerot kaa aizdomiigu dzeku nebuutu slikti, ja buutu arii votemap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Es saku nee? Kaut vai taapeec, ka tevis nav pat online time top100, un neesi iipashi biezh speeleetaajs + admini ir pietiekami Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide_ Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Apollo internets bija paarslogots,liidz ar to smirdiigs pings no riita liidz veelam vakaram.Uzspeeleet vareeja tikai saakot no 00:00.Tagad "tjipa" visu salaboja un pinga nebuushot "itkaa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Oxide,tu kā parādies forumā tā uzreiz tiesības,nu neatbalstu es šito padarīšanu.Administrātoram netikai jāskatās kas notiek serverī,bet jāpiedalās arī forumā,savādāk izskatās ka tiesības vajadzīgas tikai krāniņa palielināšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Apollo internets bija paarslogots,liidz ar to smirdiigs pings no riita liidz veelam vakaram.Uzspeeleet vareeja tikai saakot no 00:00.Tagad "tjipa" visu salaboja un pinga nebuushot "itkaa" ko tu tagad dirs? man ir apollo un kad eju spelet cs izrubiju DC++ un bitcomet un pings man ir 13-20.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ko tu tagad dirs? man ir apollo un kad eju spelet cs izrubiju DC++ un bitcomet un pings man ir 13-20.... vinsh nedirs, mees ar vinju dziivojam Bauskaa, un pa dienu viskai Bauskai ir pings, tak shto pa nakti pings norm, bet pa dienu vnk iesuukaa atbrauc parliecinies Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide_ Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 juus veel shtukojat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 par ping shobriid ir uzlabojusies situaacija (pats arii dziivoju Bauska) varu pateikt ka vinsh ir ok cilveeks .. vairaak gan neko neteikshu jo paziistu vinju dziivee un tas vareetu mainiit (uzlabot) manu viedokli par vinju .. gl dude that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Atblastu sho kexu ir speleets kopaa tuseets arii kaut kur kaadreiz gl R3c Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) Nee, tev vajag labak iedzert alus, neka dabut tiesibas UPDATE: Ja godigi nesaprotu, kam tie admini tik daudz vajadzigi, GANDRIZ vienmer ir kads serveri, ja ne pat 5 admini. Vienigi kad kads dabon adminu, pajiet laicinjsh, vinjam apnikstas tur kadu kickot, skatities vai chito, vai ne, utt , tad mo6 var kadam iedot, lai ir kads kuram ir stimuls to darit, bet ta kopuma ir tiesham pietiekoshi vinji (admini). Edited November 7, 2005 by .em^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 lieta tada. viss butu labi lidz tam bridim kamer paprasi xb ieks gign. Kapec? Tapec, ka kludijies nassot xk. Kapec? Gadijums iz manas admin karjeras seit: sez spectos dzeks, neatceros kads bet bija kautkads niks. nu seez, seez un es so pec laika kick ar iemeslu laikam spelesi? vai kaa taml. Izradas tas bija worm. Visus nav jalidina no spect lauka. Jadara ir taa - jaieiet spect un ar Team_say japaprasa - spelesi vai lidosi? Isak sakot - es dotu vinam uz parbaudes laiku xslap, xg, xslay, xllama un xnick - tas ir viss, kas vajadzigs, lai spele norisinatos bez incedentiem. 2 menesi un skatamies, kaa ar sudzibam. Ja viss ok tad ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 -----> to Koma atceries, ka japieskaita ari online laiks, kas bija pirms servera nobruksanas. Taa kaa sis posts bija lieks. P.S. nav jega katram, kas prasa dot uzreiz. p.S. nav jega katram uzreiz atteikt. P.S. un nav jega uzreiz prasit sarkanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide_ Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 nu taa.. diezgan ilgs laiks ir pagaajis .ko sakaat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 pasaki NAHUJ veelvienu adminu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide_ Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 (edited) kaa tu adbildeeji, ka tev uzdeva sho pashu jautaajumu ? Edited November 21, 2005 by oxide_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide_ Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts