Traffic Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Nu nolēmu uzkapāt veco cstrike 1.5 Bet kā ieeju serverī tā pēc brīža izmet ārā. Parādās attēls, kas rādas ejot serverī, tikai viņš ir tukšs un apstājas. Nākas spiest Ctrl+Alt+Delete. Šis laikam ir pastulbs jautājums, bet lūdzu ko iesakat. EDITED: sry ka piespamoju kluumi atradu Edited October 26, 2005 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 THIS IS REAL SHIT --> 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 CS 1.5 - pēdējā īstā CS versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 cs:s normāla, man tur patīk, ka viss šķīst piemēram cs_italy tirgū iemet HE labi viss pašķīst, bet man tie ieroči lielas, ka izskatas pēc spēļu. Visi tādi ar apaļiem stūriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) man viss ieksh 1.5 iet chikieniekaa, nekaadu probu, dazreiz uzrauju pret botiem tiiri simboliski. agraak, man ar 1.5 bija taada probleema, ka es gaaju iekshaa speelee un briidii, kad grasiijos taisiit lanaa pret botiem speeli vai gribeeju iet online games speelee uzreiz uzkaaraas un naacas restarteet PC, tas bija saistiits ar FireWall (tad es lietoju ZoneAlarm), vienkarshi vajadzeja atsleeegt uguns muuri un viss aizgaaja. nezinu, varbuut tev ir pavisam cita probleema, bet izklausaas liidziiga P.S. kaads nezin vai ir kaada iespeeja ieksh 1.5 awp uzlikt taadu prikolu, ka piezuumeejot un kustinot meertrji pa vertikaalo asi, meerkis kusteetos biki aatraak, jo man taakaa nedaudz pa leenu tas liekas... P.S.S. sorry, ka piespamoju, nebiju ieveerojis, ka shameejais, jo kluumi ir atradis Edited October 26, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorency Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 CS 1.5 nerulleeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) CS 1.5 nerulleeee da tu visticamak neesi spelejis vai tikai ar botiem, ta ka p1d1nj nedirs ja nezini Edited October 27, 2005 by .em^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now