macho Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 <`ECKO> SHIS CUP VNK SUCK nabaga čīterīšiem neļaujam spēlēt <`ECKO> C1trons <Desteny^> nu nezzzzzz <`ECKO> ir no eclipse <`ECKO> klana <Goliats> citronu zinu kaadreiz biju vinja klanaa un ko mēs uzzinam no šī - ka eclipse ir c1trona klans un ka tur kādreiz ir bijis Goliats - bāc kādu zvaigzni es esmu no gigna nobanojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simex Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 eww macho tu jau izlasiiji vai ne visu? vai arii iemet aci un jau visu zini? tikai neapvainojies, bet es tevi laikam par savu elku turreshu kas kaa pro jebkur iesktoties jau visu zina!!! <`ECKO> MES SHODIEN VINU SARUNAJAM AR VIENU NO ECLIPSE KLANA LAI SPELEE AR C1TRONA NIKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 BLEDJ JUUS IZLASIIJAT MANU POSTU? BTW CAPS LOCK RULLZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 btw, melone un arbuuzs arii agraak bija eclipse klanaa, bet tas bija pashos pirmsaakumos, kad veel awp nebija tik liela aizture un tad melone bija labaakis snaiperis Latvijaa. cik zinu, vinhs vienreiz izaicinaaja Johnny R. awp mapee uz dueli, pox, ka melonei pings bija 100+ taapat sasita lupaataas to dzoniiti kaarteejo reizi uzjautrinaties par maziem beerniem btw, macho, es atcereejos, es pavisam biju aizmirsis par to TNT klanu. nez, vai shameejiem visi speeletajie nomainiijushies vai tie ir tie pashi vecie profi tikai ar jauniem nikie, bet atceros, ka shameejie agraak tieshaam labi speeleeja - puba monstri. negribeetu taadiem staaties pretii, ja jau vini var NAVI klanam izraadiit nopietnu pretestiibu, tad jau vispaar labaak uzreiz padoties P.S. jaatziist, ka kluudijos tanii savaa 1. postaa, man viens dzeks visu izstaastiija kaa iisteniibaa ir, tikai te to nedriikst teikt, savaadaak koxx nobanos [ups...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 eww macho tu jau izlasiiji vai ne visu? vai arii iemet aci un jau visu zini? tikai neapvainojies, bet es tevi laikam par savu elku turreshu kas kaa pro jebkur iesktoties jau visu zina!!! <`ECKO> MES SHODIEN VINU SARUNAJAM AR VIENU NO ECLIPSE KLANA LAI SPELEE AR C1TRONA NIKU tātad tas ko tu gribi teikt, ka ECKO nečītoja? Vai arī ka C1trons nečītoja? Vai arī to ka ja c1trons ir no eclipses tad tas automātiski nozīmē ka viņš NEČĪTO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simex Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 bljegj es saku ka ecko ne4iitoja??? es saku ka vispaar ka tas recoil visticamaak dazham labaam likaaas jo nafig vinjam vaidzeetru 4iitot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiGa Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 koxx ( rock-, thug, ht^, klondaika, matilde, vtk, invis, morb ) YEAH RIGHT, CHITERI smile.gif nezinu par to invis un vtk, bet paareejiem tur skills ir unreaals, taadus TNT mudakus iznestu ar aizsietaam aciim smile.gif psc, Desteny un co, palasiet kaadreiz jaunumos kaadaa forshaa lapaa, maybe ieraudziisiet paziistamus vaardus... cik noprotu, tad shitas ir viens liels joks smile.gif jasno 1mo reizi reedzu TNT tadu klanu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Nu psc! Ble tas prostais aims ir tik gruuti atshifreejams! Ko lai dara? Prosto aimu nevar taa ar aci noteikt! Bet nu wh shaamiem toch bija! Taa mochiija caur vaartiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) skaidri zinaams ka shiem vajag ban'u esmu redzeejis vienreiz viens no viniem speeleeja cs.terrorist.la serverii totaals wh bija. mosh vins gigna cs shitaa vini visi ir aimeri+wh tikai meigina noteelot ka nav TNT servaku speeleeju vissulaiku (jo gign jau neregistreeti lietotaaji nevar paspeeleet jebkuraa dienakts laikaa pilns) no klana krutie cuvaki ir desteny, goliats, kuukuviirs, creator meybe vel rusty. Scrate man nepatiik vins vienmeer man piesienas ka ir aim kautgan skaidri zinaams ka nav. pareejie hmmm.. neteikshu neko TNT rulz----------------------GIGN rulzzzzzz----------------------------------------------- Edited October 25, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 bljegj es saku ka ecko ne4iitoja??? es saku ka vispaar ka tas recoil visticamaak dazham labaam likaaas jo nafig vinjam vaidzeetru 4iitot? Skaidrs. Tu esi daunis un neko nespēj pateikt. Lūdzu vairāk šeit neraksti, tavi posti tāpat tiks dzēsti, jo tu esi idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Muahahaa! skatos ka banojat TDT, aaa un par to koxxx, njaaa domaaju ka ban vaig , jo vechi pirms iznaakshanas jau saaka mochiit caur sienaaam un peec shitaaa chata mircaa kur es un desteny un ECKO chatojaaam, vispaar bij kriminaals , psc BAN vienjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Drusku Oftopiks , bet iesaku iecekot vienu no turniira favoritu lapeli kur ir intresants raksts .Ipasi iesaku ieiet macho:) http://blast3rs.orgfree.com/word/news.php?readmore=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) blja izlasiju ieprieksheejos postus. sanaak ka desteny arii chiito. blja tas bija kaa trieciens zem jostas vietas. es domaaju ka tnt ir godiigi... Edited October 25, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ^Ali^, tas jau nav gign macho, kas tur tanii tekstaa piemineets, tas ir kaut kaads kreisais MACHO (saliidzini nikus - macho un MACHO tev liekas, ka ir viens un tas pats?) izlasiet tos debiilos komentus zem taa teksta, krutie chalji - disable, desperados and Crazy sarakstiijushi savas atklaasmes par teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 blood nu tak izlasot alii iekopeeto shito ir skaidrs, ka tur visi chiito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireball Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Tagad biskit pastastiishu par koxxx 17. koxx ( rock-, thug, ht^, klondaika, matilde, vtk, invis, morb ) visus iznjemot vtk invis morb zinu in real.. lietaa taada rock- ir rockyu domaju tur nav nekas iebilztams ht^ , klondaika , matilde shie ir jaunie clan.g speletaji iznjemot ht^ kas tur spele ilgi varbut esat dzirdejushi ka sestdien un sveetdien bija tornado cup (LAN) vinji speleja paarliecinoshi. uzvareja eclipse 16:12 kapec es rakstu shadu postu? Es gribu godigu speli un negribu lai shos cilvekus nobano tikai taapeec ka vinji speelee kaa dievi Esmu parliecinaats ka vinji buus finalmachaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 fireball ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 jaa, zheel fireballl, ka tu nesaproti ironiiju, sarkasmu utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 hehe, njaaa.... uz gign cap'u savaakushies tik daudz pokemonu, ka pilniigi ir ko palasiit, kad nav ko dariit darbaa... deelj taa vien bija veerts visu sho organizeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireball Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Oi es ilgi neesu iegriezies gign foruma tapec nesaprotu jusu jokus Tiesham nodomaju ka nobanosiet pec postiem pec mani visu sapratu ^^ izlasiju tikai saakumu visu nepaarlasiju tape taa sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 fireball paldies, ka mani uzskati par idiotu, kas grasās banot koxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Es labraat vinjus banotu, bet es nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Es labraat vinjus banotu, bet es nevaru tieshi taapeec jau tu arii nevari p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sen nav bijis tik forsh topiks es vispaar nobalsoju par elegy, ka vinnees kapu, bet tagad esmu paarliecinaats, ka tie buus TNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekil Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 LOOL , siitaadi joki sen nav ne redzeeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now