novijas Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 smth? Ai, es nevarēju atrast piemērotu smaidiņu, man tie smaidiņi vispār kretinē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 nu, pikaso, dabūji naudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Nē, esmu jau aizmirsis. Sākotnēji neizklausījās pēc padjobkas, bet beigās laikam sanāca. Šis cerēja, ka sarīkos konkursu, bet gan jau beigās teica, ka tādam konkursam naudu nedos. Whatever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) PETA? tu seko tām idejām/tava draudzene seko vai tikai pozē? tāpat, ieinteresēja... Edited October 6, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ņam ņam dzīvnieciņi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 LOL, kā es šo topiku biju palaidis garām. Progressive varētu iedot kaut kādu troļļošanas awardu pikaso - tu tiešām dažreiz šķieti naivs. Kurā vietā sākumā neizklausījās pēc padjobkas? Vai arī tu izlaidi to vietu, kur bija rakstīts, ka pirmā vieta dabūs 120Ls par kaut kādu roflisku stāstiņu kā skūpstīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) tāpat, ieinteresēja... Ja tā nopietni padomā, dzīvnieki ir tādas pašas dzīvās radības kā mēs, tādēļ šķiet mazliet nepieņemami, ka viņus spīdzina, nogalina, audzē kažoka dēļ un sazin kā vēl izrīkojās. Nav jau tā, ka iešu uz makdonaldu, pieķēdēšos pie letes un centīšos panākt savu taisnību, bet es varu izvēlēties izslēgt gaļu no uztura, uzturēt pozitīvu domāšanu un ienest mieru, gan savā, gan arī citu dzīvēs. Vispār, es nejūtos baigais dzīvnieku mīlis un aktīvists, bet pārņem patīkama sajūta, ja ir iespēja palīdzēt kādam, kurš pats sev nevar palīdzēt. gaļaaaaaa Edit: macho, vienīgais, ko es šeit pazaudēju ir 10 minūtes laika, ar mazu cerību, ka kaut kas tāds kaut kādā padomā ir iespējams. Viss būs labi. Edited October 7, 2010 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Noskatijos to video, tagad gribas aiziet un panemt broileri mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Nu šitādu najobņiku domāju derētu uz tik pat ilgu laiku SUSPENDOT cik naudiņas kopā solija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ko te vispār notiek? ProgrEs1ve nemāk nemācēja bučoties un viņam bija kauns atzīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Vīlies esi? Par tavam pamacībām ne kapejku negrib maksāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Nav jau tā, ka iešu uz makdonaldu, pieķēdēšos pie letes un centīšos panākt savu taisnību, bet es varu izvēlēties izslēgt gaļu no uztura, uzturēt pozitīvu domāšanu un ienest mieru, gan savā, gan arī citu dzīvēs. Vispār, es nejūtos baigais dzīvnieku mīlis un aktīvists, bet pārņem patīkama sajūta, ja ir iespēja palīdzēt kādam, kurš pats sev nevar palīdzēt. Tu laikam nezini ko PETA dara Man šķiet, ka pēdējā no lietām, ko viņi dara ir palīdz dzīvniekiem. Kaut kur nesen bija publicēta info par to cik viņi izglābj/nogalina, šķeit, ka glābti tika 3% no visiem dzīvniekiem vei, vari gūglē apskatīties, es domāju ar pirmo linku būs pieteikami Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Paskaties uz viņu protesta akcijām. Domā viņi tērē naudu visām šīm aktivitātēm, bet patiesībā paši nogalina vairāk dzīvniekus, nekā to dara lopu kautuvēs un citur? lol, tici tam, kam Tu vēlies ticēt. ASV nav pieņemts savus kaķīšus un sunīšus aprakt piemājas dārziņā, tādēļ tie uz vecumu tiek iemidzināti, bet tas nemaina faktu, ka tūkstoši tiek adoptēti. Turklāt, liela daļa dzīvnieku tur tiek nogādāti ļoti veci vai arī smagā stāvoklī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 aha Jebkura gadijumaa shis individs ir pelnijis KAARTIGU atvaljinajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Pamaniiju, ka 4aliiits citos forumos seezh uz nebeedu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Lol, mēs esam šeit, lai pār dzīvniekiem valdītu. Kas tur ko nesaprast. Un vēl dzīvniekiem nav jūtu, tāpēc viņus droši var ēst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 If we're not supposed to eat animals, how come they're made out of food? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now