Jump to content
GIGN Forum

Let The Flame War Begin


peredasts
 Share

Recommended Posts

Šitas točna ir kāds 5.tais topiks un no tiem topikiem atceros, ka dzīves jēga ir dzīvot laimīgi un darīt tā, lai būtu prieks. Tur bija arī ideja (mana), ka tik pat laba dzīves jēga varētu būt nolietoties narkotikas (heroīnu) līdz nāvei. Protams - ja izdari šādu izvēli, tad jābūt drošam, ka heroīns arī pietiks līdz galam, nevis tikai līdz vidum un tad lielās lomkas un viss skaistums pēkšņi ar sūdu garšu.

Izdarīt kaut ko lielu lai atceras? Prātā nāk tas stāsts no vēstures grāmatām par čali, kurš nodedzināja bibliotēku (laikam). Jebkurš tā var - sakrāj pāris kLs un taisi lielo spridināšanu! Kabbooom!

Bet re ku - nesen ticis veikts pētījums, ka cilvēku laime proporcionāli pieaug ienākumu līmenim līdz 70kLs gadā, bet pēc tam praktiski nemainās. Nu tad nebūt ne slikta dzīves jēga - pelnīt 6kLs mēnesī.

Un no sevis varu vel ekstra iespraust - bērni sagādā neviltotu prieku un laimi. Nav kā ar pastūzi, moci, whatever.. nopērc, papriecājies un nah. Bērni - tas ir jautri un daudz prieka (ja tu esi calis.. :D).

ĀĀ. Tad vel var izvēlēties jobera dzīves plānu. Iekārtot playboy dzīvoklīti un iet pēc 1000 izpistiem dibeniem. (un filmēt).

Vispār, nospraust mērķi un iet uz to un sasniegt un priecāties pie čekpointiem ir liels prieks un varētu pat kalpot par dzīves jēgu pietiekami ilgu laiku, lai nebūtu jādomā par dzīves jēgu.

In fact - ir pat Krievu dzīves jēga, kur jākrāj naudiņa krutākai mašīna, šubai, jakai, u.t.t. In fact - ļoti vienkārša jēga. Sūdīgi paliek, kad naudas paliek par īsu. Tad ir lielā depresija un jāpērk fake zelta rokaspulksteņi! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...