Jump to content
GIGN Forum

Ultimate Gign Orgy


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

hmmm, sasniedzis 40lvl esmu ar priestu un gribeeju to shadowformu dabuut, aizmaucu uz Orgrimmar'u, pieeju pie priest trainera un tur 3 optioni:

1. "I seek more training in the priestly ways", ko normaali izmanto, lai apgreidotu spell'us!

2. "I wish to unlearn my talents"

3. "Learn about dual talent specialization"

Tad wtf, kaada veidaa tad taa shadowforma dabuujama?

Link to comment
Share on other sites

Kas man kāda daļa, patīk tas viņiem vai nē :D

Neviens nav sūdzējies, pagaidām.

Vienreiz viens vispār pateica, ka viņš hīlo tikai tanku, pēc tam, kad es ar 65hp ierakstīju čatā "do we have a healer here?". Pēc šī teksta visi dps stāvēja malā un skatījās, kā hīleris svīst hīlojot tanku, kurš viens pats mēģina visus nosist :D

Link to comment
Share on other sites

Tikai sūdīgi gearotie hīleri protestē, kas nevar athīlot visus un mocās ar manas problēmām.

Man reāli miegs nāk hīlojot Heroikus un pat priecātos, ja būtu warlocks, kurš visu laiku tapojas.

Pats ar warlocku arī instancēs tapojos, nu ļoti reti, kad sūdzās, bet es arī pārsvarā taisu life tap cīņas vidū, lai hīleris pie viena sahīlo arī mani domājot, ka es damage esmu saņēmis :D

Link to comment
Share on other sites

Taisnība, tagad pašam levelojot tanku, brīžiem ir tā, ka mani jau 1 knapi dzīvu var noturēt, kur nu vēl, ja kāds gudrītis DK ar Frost presence vēl uzmet Death and Decay, vai arī mags/warlocks sāk AOE nuke pirms vispār mobi pie manis atnākuši un bļauj, lai tanks aggro tur...

Link to comment
Share on other sites

nē nu reāli sanāk, ka Alliancē spēlējuši tikai jancho un n0r3ks, bet pārējie pie horde (kurus es +- pazīstu), tiem jau var peikrist, ka gribās paspēlēt forfun Hordes pusē, bet kapēc pārējie atkal grib kačāties horde pusē kur visas vietas, pilnībā viss ir simtiem reižu izstaigāts? Kmon, "ally small noobs" utt, bet neviens jau neprasa, lai šie čari kļūtu par jūsu main čariem, tādēļ kapēc forfun nepakačāt aļļik čaru? ALLIANCE FTW!

Iepriekšējais mans posts bija par to, ka vēlos izstaigāt visus iepriekšējos reidus. Un jā, es to piepildīju, nu labi +-, bet pabūts ir visur. :)

Naxxramasā, Ulduārā, EoE, ToC, VoA, visur pabiju, tagad jūtos laimīgs, un vēl laimīgāks to, ka uz Talnivarr realma pēdējā laikā arvien biežāk un biežāk sāk vākties grupas (Ulduaram un Naxx), tākā drīzi vien iegūšu pāris ačīvus kas ļoti priecē.

Runājot par čaru, nu jau ir 5,4k un drīzi vien ja viss izdosies, tad šodien būs 5,5k un neilgi pēc tā (~pēc nedēļas) 5,6k gs. Kas mani ļoti priecē, jo tad ar mierīgu sirdi spēšu doties ICC piedzīvojumos.

Vēl ļoti priecē, tas, ka mans tagadējais weapons un bijušais shields bija ūber vāji 310gs cmon viņi uzrādījās kā zili (low), tagad aizvakar izejot ToC no Anubaraka izkrita NICE shields, kurš ir ļoti smuks un 2-3x labāks par bijušo, yee. Tagad viss ok. Tik jādabū kāds labs main-hand weps, bet es nezinu kur un kādu, kāds var ieteikt kaut ko sakarīgu?

Palūrat uz shieldu, umm.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

GS = GS, Skill = Skill, lai cik neskilots nebūtu 4k GS gearots Uber PRO skillārs nekad nepārsitīs 5.5k GS nuubu.

bet par taviem GSiem runājot uz ICC vari iet sist pirmos 4 bosus jau ar 5k GS, kā arī iesaku enchantot tev armoru, daudziem tas nepatīk un rada iespaidu, ka esi nūbs, ja nav enchantots gears.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...