Jump to content
GIGN Forum

Competitive Gaming


overmind
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Gribu parunāt par geimingu. Varētu pat teikt, ka veicu tādu kā mazu aptauju. Šoreiz man neinteresē spēles brīvā laika nodzīšanai, bet spēles (ne tikai cs) kurās jūs mēģinat arī izsisties uz augšu, gan latvijā, gan eiropā.

Atceros ka Latvija uzvarēja WCG2007 baltijas finālā 3 geimos, FIFA (čalis tika diezgan tālu, cepums viņām), NFS Carbon un SC:BW (Cool2Die ftw), bet ar to arī viss beidzās, jo WCG Latvijā nu ir miris.. Cs neko vairāk par eclipse nezinu, neesmu nekad arī tā īsti interesējies.

Pats personīgi ieturu pauzi, bet ir doma atsākt un tā nopietni pievērsties WoW, kā arī SC2 un HoN. Nezinu kā būs ar visiem trim geimiem, visi jau patīk, bet laikam būs tikai jāizvēlas tikai viens.

Kā ir ar jums? Ko jūs darat? Varbūt ir zināmi draugi, radi vai kaimiņi kas ar kautko nodarbojas daudzmaz profesionālā līmenī?

Link to comment
Share on other sites

kad vēl bf2 bija dzīvs( viņš tagad ir miris, jo tagad ir bad companysūdskasmanneiet)

es un gignā zināmais Outlawz spēlējām clanbase'ā un bija opencups bf2 conquest 8x8, tas bija 2008.gadā, mēs uzvarējām, bet sūdīgi ka tikai otrajā līgā, nevis pirmajā, bet nekas, tas bija forši tāpat

LOl, suka tas būtu skats Eļikā droto fnatic un visi pārējie.. ble tak aizmirsti

Edited by REVENGE
Link to comment
Share on other sites

Latvijā ir diezgan daudz cilvēku kas TF2 spēlē lai tiektos pēc skilla , un ir arī daži kas aizkūlušies līdz pirmajai divīzijai , un gūst apbalvojumus etf2l arī latvijas spēlētāji , tākā nevarētu teikt ka geimings in lv ir galīgi garām. Pats arī spēlēju tf2 cw , augstākais esmu spēlējis piektajā divīzijā , bet klans sabruka , tgd dzīvojos pa sesto divīziju vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Nevienas latviešu komandas, kas sasniegtu Eiropas Team Fortress 2 Līgas ( etf2l ) 1. divīziju, vēl nav. Bet individuāli spēlētāji, kas atrodas Eiropas topa tīmos ir. Atliek vien pašķirstīt ETF2L augstākā gala komandas un pa kādam latvietim dažās arī pamanīsiet. Tā kā TF2 pagaidām tīri competitive veidā notiek pārsvarā onlainā un ir arī daži LAN pārtiji ( teiksim nesen notikušais i40 ), tad varētu droši teikt, ka TF2 vēl ir jauna spēle un es noteikti nebrīnītos, ja tā parādītos kāda LAN turnīra spēļu sarakstos, kas šo spēli popularizētu vēl vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Latvijā competitive tf2 laiki beidzās tad, kad digo ar savu gotgeimu mūs (nnz) piepisa. Pēctam arī visi, kam vēl bija iekšās spēlēt, aizgāja uz citām komandām/wowu.

Protams, ir daži spēlētāji, kas var un spēlē augstā līmenī, bet no viņiem nesanāk pat viena komanda.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Competetive gaminga nebыs kamer tauta nemзмinвs visu pa velti nopirkt un tamlidzоgi. Es personоgi spзlзju par YES (Bad company 2) un esam ien''emuрi godalgotas vietasvairвkos turnоros un par krievijas Battlefield 2 izlasi Nations Cup 2010 ietvaros uz ESL. Pagвjuрajв gadв mзs to turnоru vinnзjвm. Redzзs kв bыs рogad... Es jau rakstоju ka vвcu komandu pa COD4 nopietnвm sacensоbвm eiropas lоmenо bet diemюзl neviens neatsaucas no latvijas... Bija arо Bad Company 2 komanda kaut kвda turnоrв uz ESL paрв pirmajв bet neparвdоja neko ievзєibas cienоgu. Vairs es neko tвdu оpaрu neredzu no jebkвdвm komandвm no Latvijas uz Clanbase vai ESL...

Pie tam kad kв revenge rakstоja (BOTI NAH, mans mопais komandas biedrs) vinзjot lыk рo - http://clanbase.ggl.com/news_league.php?ni...17&lid=6558 mзs vinnзjвm finвlв komandu, kura tagad veido zviedru izlases pamatsastвvu. Un kuri ir nenormвli saspзlзti.

Un nezinu kв pa citвm spelзm, bet BF2 tagad ir kвdi 4-5 spзlзtвji Latvijв kas ir spзjоgi sacensties Eiropas lоmenо...

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Es biju 2009. Latvijas izlases kapteinis DotA disciplina ( izlasi vel eksiste , ja bus ENC tad spelesim ) , 2 playeri no izlases sasniedza PRO limeni shaja disciplina ( domats ka bija top'a starp visiem pasaules grandiem taja laika ).

Agrak speleja zem tag'a dignitas kadu laiku , panema 3 vietu Eiropas chempi onlajna. Taja laika nebija tik daudz LAN turniru DotA ka tagad.

Pashlaik nezinu vai vini vel spele , League of Legends gg. Laikam ar to ari beidzas musu DotA scena.

Ir ari individi kuri megina kaut ko sasniegt , bet pagaidam tas ir pagraba limenis.

Pamaniju 1posta HoN'u , pec butibas HoN ir DotAs klons. Jo DotA ir bazeta ka wc3 mape , bet HoN ir vnk spele. Varu pateikt tikai to ka HoN'u reali spele tie kuri DotA slikti spele , jo HoNs ka spele ir vieglaka un tur ir sataisitas fichas kas tikai atvieglo speli.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Es personīgi uzskatu, ka Latvijas Competitive Gaming talanti ir aizņemti strādājot... Ja būtu afigena daudz brīva laika spēlēt tad arī parādītos jauni talanti, bet parasti visi mācās vai strādā un ir ģimene...

Spēle<Pārējais dzīvē

Link to comment
Share on other sites

:muahaha:

Sakuma vini speleja pie Raptor , devajsu razhotaji kaut kadi.

2009. gada sakuma sanema piedavajumu un kontraktu , kaut gan tie pashi dignitas neapmaksaja nevienu LAN'u pa visu laiku un ar to ari viss beidzas.

AndruXa taksh bija viens no krutakajiem fiferiem Eiropa , vinsh ari bija dignitas speletajs.

Link to comment
Share on other sites

Raptor gaming ir strikti VAACU multigeimings. Vinjiem taada politika. Par dignitas komandu logos neko neatradu par latvieshiem NEVIENAA E-sports portaalaa (no lielajiem).... Andruha to4n Fifu speelee... PAr to pat biju piemirsis...

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

http://www.dota-utilities.com/2009/01/team...ompetetive.html

Nu DotA nebija plashi apgaismota cybersport portalos ka tagad , jo pa pedejo gadu notika diezgan daudz sakarigu LANu + promouti. Lidz kaut kur 2009. gada beigam galvenie DotA resursi bija mymym un gosugamers. Agrak Azija vispar te pie mums nespeleja , tagad vini atbrauc un vnk panem turniru. Bonusa kad vel RU un UA panema paris turnirus , tad ari SNG portalos saka rakstit par DotA.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

DUnno, ESL bija ljoooti popularizejis DoTu kopsh 2007. gada beigaam, pat ESL-TV vinju raadija (Un starp q3, CS un WOW tur gruuti tikt)... Bet mala4i ka dignitas vinjus panjema. Sava laika bija iespeja tikt vinju BF2 teamaa bet man ir nerakstits noteikums ka nespeleju bez savejiem 4aliem, kurus labi pazistu...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...